Prinssi Harryn ja prinssi Williamin veljessuhde kukoistaa – hovi julkaisi hellyttävän kuvan prinssiveljeksistä

Vaikka prinssiveljekset Harry ja William ovat perustaneet omat perheensä, ovat he edelleen läheisiä myös keskenään.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan viettivät sunnuntaina 19. toukokuuta ensimmäistä hääpäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi kuninkaallisen pariskunnan virallisella Instagram-tilillä julkaistiin liuta ennennäkemättömiä kuvia parin hääpäivästä. 

Kuvien joukossa oli luonnollisesti usea romanttinen otos Harrysta ja Meghanista, mutta myös muista heidän lähipiirinsä jäsenistä. Eräs hellyttävistä otoksista oli yhteiskuva Harrysta sekä tämän veljestä, häissä Harryn bestmanina toimineesta prinssi Williamista.

Kuvassa veljekset kävelevät peräkkäin portaikossa, oletettavasti juuri ennen suuntaamistaan vihkimistilaisuuteen St. Georgen kappeliin. Harry katsoo ylöspäin kameraan hymyillen leveästi Williamin seuraten tämän perässä, myös kameraan katsoen ja virnistäen. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

William ja Harry ovat vuosien aikana ihastuttaneet vilpittömän sekä välittävän oloisella veljessuhteellaan. Yhdessä edustaessaan veljekset myös usein naljailevat toisilleen. 

Harry ja Meghan saivat esikoisensa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin maanantaina 6. toukokuuta. Tuore setä William kommentoi uutista tuolloinkin tuttuun tapaansa ja vitsaili juuri isäksi tulleen Harryn kustannuksella. 

– Olen iloinen saadessani toivottaa veljeni tervetulleeksi univajeisten seuraan, joita vanhemmat ovat, William vitsaili.

Katso alla olevalta videolta kooste Harryn ja Williamin hellyttävimmistä veljeshetkistä.


Lue myös:

    Uusimmat