Huomasitko tätä? Harryn ja Meghan Marklen hääkuvassa kunnianosoitus Dianalle

Harryn edesmennyt äiti oli huomioitu häiden yksityiskohdissa.

Lauantaina 19. toukokuuta avioituneet prinssi Harry ja Meghan Markle kunnioittivat häissään Harryn edesmennyttä äitiä prinsessa Dianaa.

VIDEO: Harry ja Meghan julistetaan aviopariksi.

Kensingtonin palatsi julkaisi eilen maanantaina ensimmäiset viralliset kuvat hääparista. Yhdessä kuvassa hääpari poseeraa perheenjäsentensä kanssa. Harry ja Meghan seisovat keskellä, ja kuningatar Elizabeth ja prinssi Philip istuvat heidän toisella puolellaan. Morsiamen äiti Doria Ragland seisoo tyttärensä vieressä.

Toisessa virallisessa kuvassa on yksityiskohta, joka on saattanut jäädä monelta huomaamatta. Kuvassa Harry ja Meghan hymyilevät sulhaspoikiensa ja morsiusneitojensa ympäröiminä. Meghan istuu lattialla ja Harry smaragdinvihreällä sohvalla.

Kyseessä on sama sohva, jolla prinsessa Diana istui Harryn ristiäisissä vuonna 1984. Kuvassa Diana istuu kuningattaren vieressä Harry sylissään. Prinssi Charles istuu sohvan käsinojalla Dianan toisella puolella. Muu perhe on asettunut tuoleille heidän viereensä ja riviin heidän taakseen, mutta kuvan etualalla virnistelee nuori prinssi William. Kuvan voi katsoa täältä.

Hääpari kunnioitti prinsessa Dianaa myös muilla tavoilla. Harry poimi itse kukat Meghanin hääkimppua varten Kensingtonin palatsin puutarhasta. Hän valikoi mukaan myös Dianan lempikukkia, lemmikkejä. Häiden jälkeisessä iltajuhlassa Meghanin sormessa nähtiin Dianan akvamariinin värinen sormus.

Lähde:People

Lue myös:

    Uusimmat