Miia Nuutila keskellä muuttopuuhia – osti kodin muusikkokihlattunsa kanssa

Ex-onnelliset-sarjaa tähdittävä Miia Nuutila ja hänen uusi puolisonsa, Jean S -muusikko Antti Paavilainen ovat muuttopuuhien keskellä.

Maajussille morsian -ohjelman juontajana tunnettu Miia Nuutila nähdään syksyllä myös toisessa MTV3-kanavan ohjelmassa. Nuutila nähdään syyskuussa alkavassa Ex-Onnelliset-draamasarjassa Laura Kekkosen roolissa.

Näyttelijänä ja juontajana toimiva Miia Nuutila on ostanut uuden kodin kihlattunsa Antti Paavilaisen kanssa. Nuutila ja Jean S -yhtyeestä tuttu Paavilainen ovat asuneet yhdessä jo lokakuusta 2015.

Tarve uudelle kodille nousi ensisijaisesti käytännöllisistä syistä.

– Muutamme ihan Espoon sisällä. Nyt kun metro tulee, niin meille tuli logistisia ongelmia lasten koulumatkojen kanssa, kun samalla lakkautetaan joitakin bussilinjoja, Nuutila kertoo puhelimitse MTV.fille.

– Me ostimme nyt oman yhteisen kodin, Nuutila iloitsee.

Nuutilalla ja Paavilaisella on kumpaisellakin kaksi lasta, jotka viettävät arkena joka toisen viikon pariskunnan luona.

Nyt uusperhe muuttaa siis lähemmäs metrolinjoja, jotta koulumatkat onnistuvat jatkossa.

Muuton olisi tarkoitus olla valmis elokuussa.

– On pakkailut hyvässä vaiheessa, että ehdittiin tulla käymään mökillä. Pian mennään jatkamaan taas, Nuutila kertoo mökiltä käsin.

Nuutila ja Paavilainen kihlautuivat loppuvuodesta 2015. Nuutila ja hänen entinen puolisonsa Kari Nenonen päätyivät hakemaan avioeroa kesäkuussa 2015 oltuaan yhdessä 20 vuoden ajan.

Millainen sarja on Ex-Onnelliset?

Ex-Onnelliset draamasarja kertoo viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen.

 Eroasunnot on asumiskonsepti, jossa entiset pariskunnat voivat elää sekä itsenäistä elämää että perhe-elämää lastensa kanssa modernisti vuoroviikoin, ilman että kenenkään tarvitsee muuttaa tai siirtyä asunnostaan minnekään. Lue lisää Eroasunnoista täältä

Ex-Onnelliset draamasarja alkaa MTV3-kanavalla 12.9. 

Lue myös:

    Uusimmat