Sara Parikka kertoo blogissaan perheen muutosta: "Kyynel silmässä lähdimme meidän rakkaasta kodistamme"

7:32
Sara Parikka vieraili alkuvuodesta Huomenta Suomessa.

Bloggaaja ja ex-Salkkarit-tähti Sara Parikka kertoo blogissaan, että perhe on nyt muuttanut entisestä asunnostaan pois ja siirtynyt väliaikaiseen kotiin odottelemaan hirsitalonsa valmistumista. 

Bloggaajana ja somevaikuttajana nykyisin työskentelevä Sara Parikka kertoo blogissaan, että hänen perheensä on nyt muuttanut pois Espoon kodistaan. 

– Muutot ja elämän isot muutokset ovat aina aika haikeita, vaikka tykkäänkin mennä eteenpäin. Silti kyynel silmässä lähdimme meidän rakkaasta kodistamme, Parikka kirjoittaa.

Perhe odottelee nyt väliaikaisessa kodissa hirsitalonsa valmistumista. Parikan perhe ei ole muuttamassa kauas tutuilta seuduiltaan, sillä hirsitalo sijaitsee myös Espoossa.  

Sara Parikka odottaa kolmatta lastaan yhdessä miehensäMikko Parikan kanssa. Pariskunnalla on entuudestaan kaksi tytärtä, 5-vuotias Matilda ja 3-vuotias Mimosa.

– Koko hommaa helpottaa myös alkuvuosi ja se, että meidän hirsitalo häämöttää jo lähitulevaisuudessa. Jos kaikki menee hyvin, niin päästään hyvissä ajoin ennen vauvan syntymään muuttamaan, Parikka jatkaa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja