Uuteen kotiin muuttaneen Miia Nuutilan kesä: Kieltäydyin töistä lasten takia

Miia Nuutila nähdään syyskuussa MTV3-kanavalla alkavassa Ex-onnelliset -sarjassa.

Miia Nuutila elää tällä hetkellä elämässään mielenkiintoisia aikoja, sillä hän ja muusikkorakas Antti Paavilainen muuttivat ensimmäiseen yhteiseen asuntoonsa Espoossa.

– Muutossa ollaan ihan loppumetreillä. Laitetaan paikkoja kuntoon, ihanaa! Muuttohan on raskasta ja olen ihan väsynyt siitä kyllä, Nuutila intoilee uuden sarjan pressitilaisuudessa.

Nuutila ja Paavilainen kihlautuivat loppuvuodesta 2015. Nuutila ja hänen entinen puolisonsa Kari Nenonen päätyivät hakemaan avioeroa kesäkuussa 2015 oltuaan yhdessä 20 vuoden ajan.

Myös syyskuussa alkava Ex-onnelliset kertoo viidestä eronneesta parista ja heidän perheistään.

Laura Kekkosta sarjassa näyttelevä Nuutila on omassa elämässään tottunut jo uuteen arkeen uusioperheessä.

– Oli tiedossa, että tänä kesänä tulee tämä muutto ja siihen menee paljon aikaa. Onhan siihen monta viikkoa mennyt, kun meillä on paljon kamaa. Kuuden ihmisen tavarat kuitenkin pitää muuttaa, Nuutila muistuttaa.

Alunperin asunto hankittiin lasten kulkuyhteyksien parantamiseksi, mutta siinä on myös muita hyviä puolia.

– Asunto on edellistä isompi, ihana! Tämä paritalon puolikas on pohjaratkaisultaan parempi, Nuutila kertoo.

Hän on hyvillään siitä, että viime aikoina hän on tehnyt monet ratkaisut siltä kantilta, että lapsilla olisi mahdollisimman hyvä olla.

– En ottanut kesäteatteripestiä vastaan sen takia, että lapset ovat siinä iässä, etteivät he halua lähteä mihinkään muihin kaupunkeihin viettämään kesää sen takia, että minun pitäisi olla siellä. Lasten takia jätin työt ottamatta vastaan suoraan sanottuna, Nuutila sanoo.

Lapset ovat viettäneet kesän hänen kanssaan ja arki on rullannut perheessä myös kesällä.

– Vähän olen lomaillutkin, mutta jos olisin saanut valita, niin olisin ollut paljon enemmän mökillä. Mutta teini-ikäisten ehdoilla mennään. Nuoremmilla taas on kaikenlaisia harrastuksia, Nuutila nauraa.

Ex-onnelliset MTV3-kanavalla 12. syyskuuta alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat