Miestenlehti listasi: Näissä autoissa sekstailu onnistuu parhaiten

Amerikkalaislehti selvitti, mikä auto kannattaa hankkia, jos ostopäätökseen vaikuttaa pirssin soveltuminen lemmenleikkeihin.

Yhdysvaltalainen Men's Health on maailman suurin miesten terveyttä käsittelevä aikakauslehti. Se selvitti autot, joissa seksin harrastaminen on vähiten epämukavaa.

Kieli poskessa kasatulle listalle mahtuu niin katumaasturi, urheiluauto kuin kaikkein ilmeisimpänä vaihtoehtona myös tila-auto.

Mercedes-Maybach G 650 Landaulet

Luksusvalmistajan viimeisin tuotos on samalla heidän ensimmäinen katumaasturinsa. Auto tarjoaa ylelliset oltavat takapenkillä, sillä istuimissa on lämmityksen lisäksi myös viilennys sekä hieromatoiminto. Avoin katto mahdollistaa myös tähtitaivaan tutkailun.

Ferrari GTC4Lusso

Todennäköisesti ainoa Fefe, jonka takapenkillä ylipäänsä voi muhinoida. 

Porsche Panamera Sport Turismo

Porschen farkkumalli täyttää tilan saksalaisvalmistajan urheiluautojen ja katumaastureiden välissä. Urheiluauton ominaisuudet tarjoavassa Panamerassa on myös kunnolliset takapenkit.

Chrysler Pacifica

Ei ehkä ulospäin se kaikkein seksikkäin auto, mutta tilojensa ansiosta petipuuhat sujuvat kivuttomasti. Takapenkiltä löytyy myös kaksi viihdekäyttöön tarkoitettua kosketusnäyttöä. Ja imuri.

Honda Ridgeline

Sporttinen avolava kelpaa mainiosti muhinointialustaksi, kunhan lavalle laittaa pari vilttiä. Lavalla on myös kaiuttimet, joten auto on selvästi suunniteltu nykynuorten tarpeisiin.

Bentley Mulsanne

​​​​​​​

Ennen kuin autovalmistajat saavat markkinoille täysin autonomisen auton, joka mahdollistaa kuljettajan hyppäämisen takapenkille, on paras paikka sekstailuun brittiläisellä autonkuljettajalla varustettu Mulsanne. Sen takapenkki tarjoaa ehkä koko automaailman mukavimmat oltavat – ja tyylikkäimmät tilat vauvantekoon.

Lähde: Men's Health

***

Monsteriauto tekee front flipin 0:34

Lue myös:

    Uusimmat