Mainos

Miestä ammuttiin motoristien yöjuhlissa

Poliisi on ottanut kiinni kolme ruotsalaista moottoripyöräjengiläistä ampumiseen liittyen. Ampumisen motiivia ei vielä kuitenkaan tiedetä.

Miestä on ammuttu motoristien yöllisessä juhlassa Hangossa viime yönä. Vuonna 1969 syntynyt hankolaismies sai puoli yhden aikaan osuman kahdesta luodista keski- ja alavartaloon. Haavoittunut kuljetettiin sairaalahoitoon Helsinkiin, mutta poliisin mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.

Ampumavälikohtaus tapahtui Wild Viking Bike Festival -tapahtuman jatkoilla Hangon viikinkikylässä hieman puolen yön jälkeen. Paikalla oli kaikkiaan noin 600 ihmistä.

Poliisi otti tutkimuksiinsa liittyen yöllä kiinni kolme ruotsalaista moottoripyöräjengiläistä. Jatkotoimista heidän osaltaan päätetään tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Paavo Myöhäsen mukaan iltaan mennessä. Hangon poliisi ei aamulla tutkinnallisista syistä kertonut, mihin jengiin kiinni otetut kuuluivat. Laukauksien kohde ei ollut jengiläinen.

Poliisitutkimukset olivat tänään vielä aluissaan, eikä syy ampumiseen ollut tiedossa.

Ampumisvälikohtaus käynnisti laajan poliisioperaatioon, johon otti mukaan myös poliisin erikoisosasto Karhun miehiä. Hangon poliisi joutui pyytämään operaatioon virka-apua Helsingin poliisilaitokselta. Osallistujien haastatteluun ja ampumispaikan alustavaan tutkimiseen osallistui yhteensä noin 35 poliisia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.