Mies yritti ujuttaa nuoruudenrakastettunsa maahan vaimonsa passilla – yksi oleellinen asia paljasti huijauksen

Nainen meikkaa ajaessaan 1:19
On hankala keksiä mitään liikenneturvallisuuden kannalta älyttömämpää kuin ratin takana meikkaaminen. Brittinainen jäi kuitenkin edesvastuuttomista ehostuspuuhistaan verekseltään kiinni!

Mies jäi kiinni yritettyään salakuljettaa rakastettunsa rajan yli vaimonsa passilla. Suunnitelmassa oli kuitenkin yksi melkoinen aukko: rakastettu nimittäin ei muistuttanut lainkaan vaimon passikuvaa.

Rahim Javorovac yritti vain auttaa nuoruudenrakastettuaan. Nyt kaksikkoa odottaa kuitenkin syyte, kertoo Detroit News.

Yhdysvalloissa vuodesta 2006 asunut Rahim narahti yritettyään tuoda vanhaa rakastaan Yhdysvaltoihin. Rahim, 49, oli ylittämässä siltaa Detroitissa, kun rajaviranomaiset saivat hänet kiinni itse teossa.

Yritti huijata vaimon passin avulla

Ongelmat alkoivat, kun Rahim ojensi oman ja vaimonsa passin rajavalvojalle. Mies kertoi, että on vaimonsa kanssa "palaamassa vierailulta ystävänsä luota".

Pelkääjän paikalla istunut Lenche Krcoska ei kuitenkaan näyttänyt lainkaan väitetyltä passikuvaltaan. Ja ihmekös tuo: kyseessä ei ollut Rahimin vaimo, vaan hänen nuoruudenrakastettunsa Makedoniasta.

Rajavartijat pyysivät Lencheltä toista henkilötodistusta, mitä ei löytynyt. Useita viranomaisia kävi vertaamassa naisen kasvoja passikuvaan. Kaikki olivat yhtä mieltä siitä, ettei passikuva esittänyt Lencheä.

Lopulta sormenjälkitutkimus paljasti naisen oikean identiteetin.

Olivat olleet aiemmin romanttisessa suhteessa

Rahim tunnusti, että oli ollut romanttisessa suhteessa Lenchen kanssa noin viikon ajan "20-30 vuotta sitten" Makedoniassa. Kun nainen saapui Kanadaan, kaksikko puhui puhelimessa ja kehitti passisuunnitelman, jotta voisi "viettää pari tuntia yhdessä" detroitilaishotellissa.

Romanttinen suunnitelma kuitenkin meni mönkään eikä iloista jälleennäkemistä päässyt tapahtumaan. Rahim on nyt matkustuskiellossa, kunnes asia käsitellään oikeudessa.

Netissä Rahimille ei herunut myötätuntoa. Miehen ideaa pidettiin yksinkertaisesti typeränä.

– Kenenkähän kanssa hän on suuremmissa ongelmissa, vaimonsa vai valtion, detroitilainen radiokanava The Bounce vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat