Naamiomiehet murtautuivat omakotitaloon asukkaiden nukkuessa Tuusulassa – alkoivat vaatia rahaa ja autoa

Tuusulassa kaksi 2000-luvun alkupuolella syntynyttä miestä murtautui poliisin tiedotteen mukaan omakotitaloon toissaviikon lauantaina.

Talon asukkaat olivat nukkumassa varhain lauantaiaamuna toissaviikolla ja heräsivät ulko-ovelta kuuluviin ääniin. Toinen asukkaista meni ensimmäisenä katsomaan, mistä meteli aiheutuu. 

Mennessään olohuonetta kohti näki hän kaksi tummiin vaatteisiin ja kasvomaskeihin pukeutunutta miestä asunnossa.

Havaittuaan talon asukkaan alkoivat miehet vaatimaan häneltä rahaa ja auton avaimia. Asukas vastasi miehille, ettei heillä ole autoa tai käteistä rahaa. 

Murtomiehet "vailla kyytiä"

Poliisi kertoo, että tämän jälkeen miehet olivat lähteneet olohuoneesta kohti makuuhuonetta. Samalla toinen epäillyistä huitaisi asukasta veitsellä. Miehet poistuivat tämän jälkeen asunnosta.

Poliisipartiot etsivät epäiltyjä tekijöitä ja heidät löydettiin läheltä tekopaikkaa. Murtautujat kertoivat, että he olivat olleet kotibileissä lähistöllä ja että olivat nyt vailla kyytiä. Kumpikaan tekijöistä ei poliisin mukaan osannut kertoa selitystä sille, miksi olivat kyseisen talon pihapiirissä. Molemmat miehet otettiin kiinni rikoksista epäiltynä.  

Tehtävään osallistui useita poliisipartioita. Poliisi tutkii tällä hetkellä tekoa törkeänä ryöstön yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä ja törkeänä kotirauhan rikkomisena. 

 


 

Lue myös:

    Uusimmat