Mainos

Kammottava tilanne Vehmaalla: Mies heräsi ikkunoiden hakkaamiseen – ovella ollut kaksikko tunkeutui sisään väkisin ja pakotti autoon

Mieskaksikon epäillään tunkeutuneen omakotitaloon, uhkailleen asunnon omistajaa ja anastaneen tältä omaisuutta Vehmaalla eilen illalla, Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi sai ilmoituksen Vehmaan Tuomoistentiellä tapahtuneesta ryöstöstä noin puoli kymmenen aikaa eilen illalla.

Ilmoittaja oli herännyt asuntonsa ovien ja ikkunoiden hakkaamiseen, minkä johdosta hän oli mennyt ulko-ovelle. Tämän jälkeen kaksi pihalla metelöinyttä miestä tunkeutui sisälle asuntoon.

Miehet uhkailivat ilmoittajaa väkivallalla, penkoivat paikkoja ja anastivat omaisuutta, poliisi kertoo.

Asunnon omistaja myös pakotettiin autoonsa toisen tunkeutujan kanssa. Miehet lähtivät ajamaan, ja toinen tunkeutujista seurasi toisella autolla perässä.

Erikoiseen tilanteeseen joutunut ilmoittaja pääsi tilanteesta kääntämällä autonsa naapurinsa pihaan ja lyömällä töötin pohjaan. Miehen kyydissä ollut tunkeutuja pelästyi ja loikki rikoskumppaninsa kyytiin.

Poliisin mukaan miehet olivat noin 30-vuotiaita ja alle 175-senttisiä. Molemmilla oli poliisin mukaan tummat ja lyhyet hiukset sekä tumma vaatetus. Miehet puhuivat sujuvaa suomea, mutta käyttivät keskenään myös vierasta kieltä.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä, törkeän kotirauhan rikkomisena ja vapaudenriistona.

Tapauksesta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.