Louise koetti akneensa kaikkea antibiooteista rintamaitoon – apu löytyi lopulta yllättävältä taholta

2:53

Brittinainen kärsi vakavasta aknesta kolme vuotta, kunnes hän näki mainoksen rasvasta, joka paransi hänen ihonsa. Epätoivoinen nainen oli kokeillut näppyihinsä jopa rintamaidosta tehtyä voidetta.

Muistathan käyttää aurinkovoidetta? Yllä olevalla videolla näytetään, millaista tuhoa aurinko voi saada aikaan iholla.

Skotlantilaisella Louise Youngilla, 29, puhkesi akne hänen odottaessaan ensimmäistä lastaan. Tilanne paheni seuraavien raskauksien myötä, kertoo muun muassa The Daily Mail -lehti.

Louise ajatteli aknen johtuvan hormoneista, kun hän oli neljännen kerran raskaana vuonna 2015. Hän toivoi näppylöiden hellittävän Angel-tyttären syntymän jälkeen, mutta toisin kävi. Louisella todettiin kystinen akne.

Monenlaisia hoitoja

Kolmen vuoden aikana Louise kokeili akneensa monenlaisia hoitoja. Testissä oli muun muassa erilaisia antibiootteja, mutta mikään ei näyttänyt auttavan. Hän kertoo kokeilleensa epätoivoisena jopa rintamaidosta tehtyä kasvonaamiota. 

– Luulin, että akne hellittäisi tyttäreni syntymän jälkeen, mutta se vain pahentui ja tuhosi itsentuntoni, Louise kertoo The Sun -lehdelle.

Louisen naama oli täynnä finnejä, hänellä oli kipuja ja kurja olo. Kaikki keinot vaikuttivat turhilta.

Nainen oli tilanteesta niin stressaantunut, että kieltäytyi poistumasta kotoaan kahdeksaan viikkoon.

– En halunnut kenenkään näkevän minua, hän kertoo haastattelussa.

Apu yllättävältä taholta

Kesäkuussa apu löytyi yllättäen, kun Louise näki Facebookissa mainoksen kolme puntaa maksavasta TCM Scar and Acne Removal Gel Ointment -voiteesta. Aknen hoitoon tarkoitettu voide sisältää muun muassa glyseriiniä, valkoista teetä ja ginseng-rohdoskasvia sekä antioksidantteja.

Louise päätti kokeilla rasvaa. Eihän hänellä ollut mitään hävittävää.

Kahden viikon ja kolmen päivittäisen rasvauskerran jälkeen ihme tapahtui: iho alkoi parantua ja arvet kadota. Nyt Louise on käyttänyt voidetta kuukauden verran ja sanoo sen muuttaneen hänen elämänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Aion käyttää tätä ihmekreemiä loppuelämäni! Louise hehkuttaa the Sun-lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja