Mainos

Mies, unohda seksikäs partalook – pitkähiuksinen ja siloposkinen runopoika vie nyt voiton

1970-luvun retrovaikutteet eivät näy ainoastaan naistenmuodissa – myös miesten ulkonäkötrendeissä on nähtävissä viatonta runopoikamaisuutta.

Parrakas ja tatuoitu metsurimies alkaa olla menneen talven lumia – ainakin, jos uusimpiin muotituulahduksiin on uskominen.

Muotitalo Guccin syysmallistoissa on ollut nähtävissä kansallisromantiikan tuulahduksia, 1970- ja 1980-luvun vaikutteita, samettia ja silkkiä, kapeita linjoja.

Gucci-nainen on ollut nörttimäinen, moderni kukkaistyttö. Ja mies puolestaan luonnollinen, autenttinen runopoika.

Keskijakauksia ja pitkiä, kiiltäviä hiuksia

Tämä 1970-lukua henkivä tyylituulahdus on näkynyt vahvasti myös miesten muodissa ja hiustyyleissä. Siloposkisella miehellä on kiiltävät, pitkät hiukset: jopa pidemmät kuin samaa trendiä edustavalla naisella.

Otsahiukset saavat olla niin pitkät, että otsatukka laskeutuu tarkoituksella silmien – tai silmälasien – eteen. Hiuksia pidetään keskijakauksella. 

Hiusvärit ovat myös luonnollisia, syvän ruskeita ja toffeesävytteisiä, kahvin ja suklaan sävyjä. Miesten hiusväreissä luonnollisuus on in – tyylin tarkoituksena on näyttää siltä, että hiukset olisivat vaalentuneet luonnollisesti auringossa.

Tuuheutta kutreihin tuodaan sävyeroilla, joita silmä ei heti erota: tekniikkana on käyttää huomaamatonta liukuvärjäystä. Se tuo hiuksiin pyöreyttä 1970-luvun tyyliin.

Hiukset föönataan kiiltäviksi, mutta kampausta ei kiinnitetä liian vahvasti: hius saa palautua omiin uomiinsa. Luonnonkiharat hiukset saavat olla tarkoituksellisen tuuheita.

Sama hiustyyli on trendikäs sekä miehillä että naisilla:

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Nainen, tätä hiustyyliä sinunkin kannattaa kokeilla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.