Mainos

Mies tuomittiin karmeista pahoinpitelyistä - manasi pahuutta pois lapsista

Israelissa on seurattu järkyttävän pahoinpitelyvyyhdin oikeudenkäyntiä. Itseään rabbiksi nimittävä mies tuomittiin tänään Jerusalemissa kahdeksan lapsen pahoinpitelystä.

Jerusalemin oikeusistuimen mukaan 30-vuotias Elior Chen uskoo, että "pienet lapset ovat täynnä pahuutta" ja ainoastaan "puhdistus" voi vapauttaa heidät näistä vahingollisista aineksista. Chenin uskomuksen mukaan manausriitteihin kuului muun muassa lasten pahoinpitely, sitominen ja polttaminen sekä ulosteiden syöttäminen.

Miehellä oli neljä seuraajaa, jotka tottelivat hengellistä johtajaansa kauhistuttavissa pahoinpitelyissä. Oikeuden mukaan Chenillä oli kuitenkin aktiivinen ja hallitseva rooli lasten kiduttamisessa.

Nainen, joka oli kaikkien kahdeksan uhrin äiti, asui Chenin kanssa. Pahoinpitelyt jatkuivat peräti kahden vuoden ajan. Yksi uhreista oli 3-vuotias lapsi, joka vajosi koomaan hakkaamisen seurauksena.

Oikeusistuin määrää Chenin tuomion myöhemmin. Lasten äiti tuomittiin viiden vuoden vankeusrangaistukseen jo viime toukokuussa, kun hän oli tunnustanut syyllisyytensä. Viime viikolla myös miehen neljä kannattajaa tuomittiin eri mittaisiin vankeusrangaistuksiin, joista pisin on 20 vuotta.

Pahoinpitelyvyyhti paljastui vuonna 2008, minkä jälkeen Chen pakeni Brasiliaan. Hänet palautettiin takaisin Israeliin viime vuonna.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.