Mainos

Mies tilasi verkkokaupasta farkut – saapunut paketti aiheutti hillittömän naurukohtauksen

Brittimiehen hämmentävä housutilaus on aiheuttanut viime päivinä hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. 

Nettishoppailun luulisi olevan nykypäivänä helppoa. Menemme verkkokauppaan, painamme nappia ja odotamme muutaman päivän. Eräs nuori mies George Riggal ei välttämättä ole yhtä mieltä nettitilaamisen helppoudesta. Kun mies avasi verkkokaupasta tilaamansa paketin, yllätys oli melkoinen.

– Avasin paketin äitini kanssa ja hän alkoi kyynelehtiä naurusta. Emme voineet uskoa, mitä minulle oli lähetetty, se oli hämmentävää. En tiedä, kenelle nämä farkut on tarkoitettu, Riggall kertoo.

Paketista paljastuivat nimittäin farkut, joiden lahkeet olivat lähes kaksi kertaa tavallista pidemmät.

Verkkokauppa vastasi palautteeseen emojilla

Riggall jakoi kuvan hulvattomasta tilauksestaan Twitterissä. Suureen suosioon noussut kuva on päätynyt myös verkkokaupan tietoisuuteen, joka vastasi kuvaan omalaatuisella tavalla. Verkkokauppa ASOS vastasi miehen kuvaan nauravalla emojilla sen sijaan, että he olisivat esimerkiksi neuvoneet reklamaation tekemisessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuitenkin sen jälkeen, kun mies julkaisi kuvan farkuista päällään, verkkokauppa pyysi miestä lähettämään heille tilausnumeronsa, jotta epäonnistuneen tilauksen alkuperää voidaan ryhtyä selvittämään.

Riggallin esimerkin innoittamana myös lukuisat muut ihmiset ovat ryhtyneet jakamaan omia kuviaan kyseisen verkkokaupan lähettämistä erittäin pitkistä farkuista. Mirror-sivusto ei tavoittanut vielä verkkokauppaa kommentoimaan tapauksia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Video: Näin löydät hyvin istuvat farkut.


Lähde: Mirror 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.