Mies teki kirjaimellisesti hengästyttävän ennätyksen: "Olin pyörtyä vain kerran"

Miten puhalletaan purkkapallo? Katso seikkaperäinen ohje 2:14
KATSO MYÖS: Entä tiedätkö, kuinka puhalletaan purkkapallo? Katso ohje videolta!

Amerikkalainen mies täytti nenällään ennätykselliset kymmenen ilmapalloa vain yhdessä minuutissa.

Ilmapallojen puhaltaminen on tavallisestikin taitolaji, mutta aivan omaa tekniikkaansa vaatii pallojen täyttäminen nenällään.

Amerikkalainen David Rush ei kuitenkaan haasteita pelkää. YouTube-videollaan mies näyttää, miten hän puhaltaa nenänsä voimin kymmenen ilmapalloa minuutissa – ja ehtii tässä ajassa vielä solmia pallot kiinni. New York Postin ja uutistoimisto UPI:n mukaan kyseessä on uusi maailmanennätys.

Guinnessin ennätystenkirjaan saavutus ei ole vielä ehtinyt päivittyä vaan se on edelleen amerikkalaisen Ashrita Furmanin nimissä. Furman onnistui vuonna 2016 täyttämään ja sitomaan minuutin aikana yhteensä yhdeksän ilmapalloa. Rushin video kuitenkin osoittaa, että hän oli tätä nopeampi.

Katso alla olevalta videolta David Rushin suoritus. Juttu jatkuu videon alla.

Ennätyksen lyöminen vaati useamman yrityksen

Yritys peitota Furman ei ollut Rushin ensimmäinen. Hän yritti ensimmäisen kerran lyödä ennätyksen viitisen vuotta sitten, mutta flunssa ja allergia tulivat tielle.

Nytkin ennätyksen lyöminen vaati Rushilta useamman kokeilun, kuten videolla näkyvät lattialla lojuvat ilmapallot osoittavat.

– Olin pyörtyä vain kerran. Minun piti istahtaa ja onnistuin välttämään pyörtymisen, mutta se itse asiassa liittyi siihen, kun yritin puhaltaa toista ilmapalloa nuoremmalle pojalleni, mies selittää videollaan.

Muiden saavutusten ylittäminen on Davidille tuttua puuhaa: vuonna 2021 hän oli saanut nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan lähes 200 kertaa. Mies on esimerkiksi äärimmäisen nopea juomaan litran sitruunamehua sekä käärimään toisen ihmisen muovikelmuun.

Muistatko vielä Talent Suomessa nähdyn ällistyttävän suorituksen? Nenällään nokkahuilua soittavan Mikko Rautiaisen esitys ei varmasti jätä kylmäksi – katso alla oleva video ja totea se itse!

Mikko Rautiainen soittaa nokkahuilua nenällään 2:31
KATSO VIDEO: Katso videolta, kuinka nokkahuilun soittaminen nenällä luonnistuu!

Lue myös:

    Uusimmat