Mainos

Mies, ole tarkkana treffeillä: Näistä merkeistä tiedät, että nainen on aidosti kiinnostunut sinusta

Nämä merkit ensitreffien aikana voivat paljastaa, onko deittisi kiinnostunut sinusta vai ei.

Monet treffit vietetään päivällisen merkeissä. Pienet vihjeet, eleet ja ilmeet kertovat paljon siitä, onko deittikumppanisi todella kiinnostunut sinusta. Tsekkaa nämä vinkit!

1. Hän antaa sinulle jakamattoman huomionsa

Katsekontaktin tärkeyttä on tuskin tarvetta liiakseen painottaa.

Naiset ovat taitavia – ja innokkaita – tulkitsemaan kehonkieltä. Niistä voi tehdä johtopäätöksiä, onko treffikumppani kiinnostunut vai ei. Esimerkiksi, jos deittisi katse alkaa heti harhailla, kun katsot häntä silmiin, hän tuntee olonsa epämukavaksi.

Miehelle vinkkinä: ole naisen seurassa itsevarma, rento, anna käsiesi olla avoimet – älä pidä käsiä puuskassa tai vetäydy kauemmas, jos olet naisesta kiinnostunut. Näytät muutoin varautuneelta tai jopa ahdistuneelta.

2. Hän ei häiriinny mokistasi

Läikytät vahingossa viiniä, haarukka tippuu lattialle, mutustat leipää niin, että siitä jää murusia partakarvoihisi – katso, miten nainen reagoi. Jos hän kääntyy pois vaikuttaen nolostuneelta tai mikä pahinta – ei tee mitään – nainen tukahduttaa ”äidilliset vaistonsa”. Toisin sanoen hän ei tunne sinuun vetoa tai koe välillänne minkäänmoista yhteyttä.

Jos taas nainen haluaa auttaa tai ystävällisesti huomauttaa ”sinulla on leivänmuruja viiksissäsi”, välillänne voikin olla kemiaa. Jos annat hänen vielä auttaa, se vahvistaa mahdollista kiintymystä välillänne.

3. Hän maistaa tarjoamaasi suupalaa

Kokeile tarjota deitillesi pientä suupalaa omasta ateriastasi. Jos nainen ottaa haarukan kädestäsi ja siirtää ruokapalan lautaselleen, auts! Nyt on aika hieman jarruttaa.

Tarjoa häntä maistamaan palaa annoksestasi katsomalla häntä ensin silmiin ja ojentamalla hitaasti haarukkaa häntä kohti. Jos nainen kieltäytyy tästä, hän ei ole valmis näinkin intiimiin eleeseen. Jos hän maistaa tarjoamaasi suupalaa ja vielä tekee saman sinulle, se on hyvä merkki.

4. Hän ottaa kehut vastaan

Ensimmäisillä treffeillä kehut kannattaa keskittää esimerkiksi vaatetukseen tai koruihin, sillä ette tunne vielä niin hyvin, että voisit alkaa kehua hänen persoonallisuutensa piirteitään. Nainen osaa arvostaa sitä, että kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Jos hän esimerkiksi alkaa kertoa korvakorujensa tarinaa ensin kehuttuasi niitä, hän arvostaa elettäsi. Paras tietenkin on, että hän kehuu sinua takaisin. Kylmä ”kiitos” on merkki, ettei hän ole vakuuttunut.

5. Hän haluaa tietää sinusta lisää

Kokeile kysyä häneltä jotain erikoisempaa, ja katso miten deittisi reagoi. Jos hän suostuu kertomaan edesmenneestä lemmikistään tai epäonnistuneimmista deiteistään ja haluaa kuulla vielä sinunkin tarinasi, se on hyvä merkki. Hän on kiinnostunut kuulemaan elämästäsi enemmän. Vastaa henkilökohtaisiin kysymyksiin rehellisesti, mutta harkitsevasti. Muista, että ensimmäiset deitit ovat tiedonkeruuretkiä jolloin otetaan selvää, voisiko tästä tulla jotain.

Onnea deittailuun!

Katso myös: Voivatko mies ja nainen olla pelkkiä ystäviä?

2:02

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.