Mies talloi yksivuotiaan kylmästi kuoliaaksi – selaili samalla televisiokanavia

Kalifornialainen Daniel Ruiz on tuomittu elinkautiseen yksivuotiaan taposta. Miehen kerrotaan astuneen lapsen päälle ja katselleen televisiota, kun tyttö haukkoi henkeä miehen painon alla, uutisoi KTLA.

Ruiz oli jäänyt yksivuotiaan kanssa kaksin, kun lapsen äiti ja miehen tyttöystävä poistuivat asunnosta pistäytyäkseen kaupassa.

Naisten poistuttua asunnosta miehen kerrotaan astuneen vauvan päälle tahallisesti ja aiheuttaneen tämän kuoleman.

– Hän seisoi tytön rinnan päällä lähes koko 100 kilon painollaan, syyttäjä Kathleen DiDonato kertoi San Bernardinon oikeudelle antamassaan lausunnossa.

Tallottuaan lasta Ruiz oli kävellyt television eteen ja selaillut kanavia.

Väitti lapsen saaneen kohtauksen

Huomattuaan aiheuttaneensa vahinkoa lapselle hän oli taputellut tätä poskille ja yrittänyt saada tytön heräämään, syyttäjän kertoi.

Kun mies oli kuullut lapsen äidin palaavan, hän juoksi ulos kertomaan lapsen saaneen kouristuskohtauksen.

Nainen ei kyennyt soittamaan hätänumeroon, vaan noukki tytön ja juoksutti tämän kadun toisella puolella sijaitsevalle paloasemalle.

Tyttö kuoli sairaalassa pian tapahtumien jälkeen. Kaksi päivää myöhemmin ruumiinavaus paljasti tytön vammat.

Tunsi olon paremmaksi tallottuaan lasta

Kuulustelujen alkaessa Ruiz väitti, ettei tiedä, miksi tyttö oli saanut kouristuskohtauksen. Tutkintojen edetessä hän kuitenkin myönsi poliisille astuneensa lapsen päälle tahallisesti.

Kertomansa mukaan mies pahoinpiteli lasta, koska oli stressaantunut. Hän myös koki, että lapsen äiti ja tyttöystävänsä käyttivät miestä hyväksi jättämällä tämän yksin lapsenvahdiksi.

Syyttäjä DiDonaton mukaan Ruiz kertoi tunteneensa olonsa paremmaksi astuttuaan lapsen päälle.

Lue myös:

    Uusimmat