Raivostunut isä hakkasi miehen kuoliaaksi huoltoasemalla – yritti tunkeutua tyttären käyttämään vessaan

Yhdysvaltalaismiestä syytetään toisen asteen murhasta. Mies hermostui huoltoasemalla, kun toinen mies yritti tunkeutua vessaan, jossa hänen tyttärensä oli. Tapaus sattui elokuun alussa huoltoasemalla Phoenixin kaupungissa Arizonan osavaltiossa. Asiasta kertoo uutiskanava BBC.

Poliisiraportin mukaan teosta syytetty Melvin Harris, 40, oli pysähtynyt huoltoasemalle noutamaan tytärtään ja tämän kahta ystävää hieman ennen puoltayötä.

Vessaan tunkeutujan kerrotaan pyytäneen Harrisilta rahaa hetkeä ennen tunkeutumisyritystään. Harris on kertonut suostuneensa pyyntöön ja antaneensa miehelle rahaa.

Tämän jälkeen mies oli mennyt sisälle huoltoasemalle, jossa hän oli Harrisin tyttären mukaan yrittänyt tunkeutua vessaan, jossa tytär parhaillaan oli.

Tunkeutumisyrityksen jälkeen Harris oli vaatinut huoltoaseman vartijaa puuttumaan tilanteeseen tai muutoin hän puuttuisi siihen itse.

Löi ja potki suojellaakseen tytärtään

Lopulta Harris oli poistunut asemalta. Kun Harris huomasi huoltoaseman edustalla vessaan yrittäneen miehen, hän oli mennyt tämän luo ja iskenyt tätä kasvoihin, minkä vuoksi mies oli kaatunut maahan.

Silminnäkijöiden mukaan Harris oli jatkanut kaatuneen miehen lyömistä ja potkimista. Poliisin mukaan Harris on kertonut, ettei muista jatkaneensa hakkaamista kaatumisen jälkeen.

Harris kuitenkin myönsi tekonsa myöhemmin poliisille. Harrisin morsian on kertonut paikalliselle medialle miehen yrittäneen suojella tytärtään.

Tekoa tutkitaan toisen asteen murhana, koska hyökkäyksen uhriksi joutunut mies kuoli vammoihinsa viisi päivää tapahtuneen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat