Mies surmasi vaimonsa ja 10-vuotiaan tyttönsä machetella – epäilty pakenee yhä

Yhdysvalloissa poliisi etsii 57-vuotiasta, Jamaikalta kotoisin olevaa miestä, jota epäillään vaimonsa ja 10-vuotiaan lapsensa raa'asta surmasta, kertoo ABC News.

Poliisi epäilee Floridassa perhesurmasta 57-vuotiasta miestä, joka pakenee yhä. Poliisi uskoo, että henkirikos sai alkunsa pariskunnan käynnissä olevasta avioeroprosessista.

Sivullinen soitti poliisit

Kun poliisipartio saapui pariskunnan asunnolle, he löysivät nuoren tytön ja hänen äitinsä veitsellä surmattuna.

Sivullinen oli soittanut hätänumeroon ja ilmoittanut asunnolla käynnissä olevasta riidasta ennen puoltayötä sunnuntaina. Miehen vaimo oli ollut tuona päivänä juhlistamassa 49-vuotissyntymäpäiväänsä. 

Poliisit löysivät perheen tyttären sängystään ja hänen äitinsä asunnon ulkoa. Perheen vanhempi, 29-vuotias tytär oli päässyt pakenemaan paikalta läheiseen sairaalaan. Myös häntä oli puukotettu.

– Tapahtumapaikan näkeminen oli järkyttävää. Uhrit eivät ansainneet sitä, hänen vanhin tyttärensä ei ansainnut joutua sairaalaan, jossa hän nyt paranee haavoista, joita hän sai, kun mies otti machete-veitsen ja viilsi heitä, poliisipäällikkö Delma Noel-Pratt kertoi medialle maanantaina.

Epäilty pakenee yhä

Silminnäkijähavaintoja miehestä on esitetty, mutta toistaiseksi epäilty pakenee yhä. Poliisin erikoisjoukot etsivät häntä silminnäkijähavainnon perusteella viimeksi hylätystä rakennuksesta tuloksetta.

Viranomaiset ovat toistaiseksi keskittäneet miehen etsinnät Floridaan. Poliisi uskoo, että mies saattaa yrittää paeta Jamaikaan.

– Meidän täytyy saada hänet pois kaduilta. Mikäli hän pystyi tekemään tämän vaimolleen ja kymmenenvuotiaalle tyttärelleen, hän voi tehdä sen jollekin muulle, poliisipäällikkö Noel-Pratt totesi.

Lue myös:

    Uusimmat