Mies suoritti aamutoimiaan metrolaiturilla – "sarjaharjaajan" toiminta pöyristyttää: ”Miksi ihmiset eivät vain voi herätä kolmea minuuttia aiemmin?”

Lontoolaiset metronkäyttäjät törmäsivät ällöttävään näkyyn, kun mies suoritti aamutoimiaan junaa laiturilla odottaessaan. Somessa käydyn keskustelun perusteella kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen mies suorittaa aamutoimiaan julkisella paikalla.

Melissa Thermidor jakoi Twitterissä kuvan tuntemattoman miehen asiattomasta käytöksestä. Mies harjasi hampaitaan odottaessaan metroa Eustonin asemalla. Toimituksen jälkeen mies sylkäisi tahnat laiturille.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Melissa kertoo Metro.co.uk-uutissivustolle, ettei aluksi uskonut silmiään. Tajuttuaan, että mies todella harjasi hampaitaan, Melissa toivoi, ettei tämä sylkisi laiturille. Toisin kuitenkin kävi.

– Hän aloitti sylkemisen laiturille kaikkien edessä, nousi seuraavaan junaan ja lähti. Se oli kerta kaikkiaan kuvottavaa, Melissa kuvailee.

Tapaus sattui ruuhka-aikaan. Melissa ei voinut olla miettimättä terveys- ja turvallisuusriskejä, joita lattialle sylkeminen aiheuttaa. Joku voisi vaikka altistua pöpöille tai liukastua.

Sylkeminen metrossa ei ole hyväksyttyä

Melissa huomauttaa, ettei tiedä miehen taustoja ja esimerkiksi sitä, onko tällä mielenterveysongelmia. Melissan mukaan mies virnisteli hampaita harjatessaan.

– Minusta tuntui, että hän oli hyvin tietoinen, mitä teki. Lähes kuin se oli ollut jotenkin siistiä, Melissa sanoo Metro.co.uk:lle.

Evening Standardin haastattelussa Melissa kertoo, ettei kukaan haastanut miestä. Moni vain vetäytyi hänestä poispäin.

Lontoon joukkoliikenteestä vastaavan Transport of Londonin asiakaspalvelupäällikkö kertoo medioille, että jokaisen on tärkeää saada matkustaa mukavasti. Tämä tarkoittaa, että kanssamatkustajat on otettava huomioon. Matkustajien olisi hyvä välttää esimerkiksi voimakkaan hajuisen ruoan syömistä, muusikin kuuntelemista kovalla äänenvoimakkuudella sekä reppujen käyttöä ruuhkaisissa liikennevälineissä.

Selvää on, että myös sylkemistä julkisissa liikennevälineissä on mahdotonta hyväksyä.

Mies ei pessyt hampaitaan julkisella paikalla ensimmäistä kertaa

Sosiaalisessa mediassa Melissan twiitti on aiheuttanut paljon keskustelua. Osa ihmettelee, miksei kukaan puuttunut asiaan tilanteen ollessa päällä. Moni on sitä mieltä, että Lontoossa ihmiset keskittyvät liikaa itseensä.

Suurin osa somekommentoijista on kuitenkin katsoo, että hampaitaan julkisellsa paikalla pesevä mies käyttäytyy törkeästi ja muita ihmisiä ajattelematta.

– Voi hyvänen aika! Miksi ihmiset eivät vain voi herätä kolmea minuuttia aiemmin? eräs kommentoija päivittelee.

– Tämä on kuvottavaa ja epäsosiaalista, toinen kirjoittaa.

Keskustelusta käy ilmi, että kyseinen mies on harjannut hampaitaan julkisessa liikenteessä useamman kerran.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat