Mainos

Mies stalkkasi itsensä vaimonsa suosioon

Vakoileminen ei ensikuulemalta vaikuta palkinnon arvoiselta parisuhdeteolta. Yhdysvaltalainen mies on kuitenkin onnistunut miellyttämään vaimoaan seuraamalla tämän somekäyttäytymistä salaa.

Pinterest on sosiaalinen kuvien ja linkkien jakamiseen tarkoitettu palvelu, jossa käyttäjät voivat ilmoittaa, millaisista asioista pitävät. Yhdysvaltalainen Jordan kertoo, että hän hyödyntää palvelua miettiessään, millaisen lahjan ostaisi vaimolleen.

Jordan kertoo BuzzFeed-sivustolle alkaneensa käyttämään Pinterestiä saatuaan nykyisen vaimonsa treffeille kolmen vuoden maanittelun jälkeen. Tapaaminen oli sovittu ystävänpäivän tienoille, eikä miehellä ollut hajuakaan, mitä ostaa nirsolle mielitietylleen.

Jordanin ystävä ohjeisti miestä kääntymään Pinterestin puoleen. Naista miellyttääkseen Jordan rekisteröityikin hänelle vielä tuolloin tuntemattoman Pinterestin käyttäjäksi ja alkoi vakoilemaan anonyymisti vaimoaan sekä tämän seuraamia sivustoja. Tapa alkoi vuonna 2014 ja jatkuu yhä.

Räätälöidyt lahjat rakkaalle

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Toisin kuin Jordanin käytännössä tyhjä tili, hänen vaimonsa profiili kertoo omistajansa mieltymyksistä paljon. Vaikka vaimo on saanut lahjaksi muun muassa palvelussa jakamiaan nenärenkaita, huulikiiltoja ja korvakoruja, hänellä ei ole hajuakaan, miten mies osaa ostaa niin loistavia lahjoja. Stalkkaus on ollut siis juuri niin hienovaraista kuin sen on ollut tarkoituskin.

Jordanin hienostunut salakähmäisyys nousi viraalihitiksi tämän kommentoitua Twitter-päivitystä, jossa kysyttiin Pinterestin olemassaolon tarkoitusta. Satojen vastausten joukosta Jordanin vastaus erottui.

– Minulla on salainen tili, jolla seuraan vaimoani. Hänellä ei käsitä, miten aina osaan ostaa juuri hänen haluamansa lahjan, nimimerkillä CapricornKing_ esiintyvä Jordan kirjoittaa Twitterissä.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset hurrasivat virtuaalisesti Jordanille, joka on nyt myös ehdolla vuoden aviomieheksi. Kenties miehen pitkäjänteinen mutta hyväntahtoinen salapoliisityö on saanut muutkin vuosittain lahjojen kanssa päätään raapivat ryhtymään vakoilupuuhiin. Avoimempi, mutta vähemmän yllätyksellinen, tapa saada selville lähimmäisen lahjatoiveet olisi kysyä asiasta.

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.