Mies sai infarktin kesken pihatöiden – pelastushenkilökunta vei sairaalaan, mutta palasi takaisin yllättävän syyn vuoksi

6:16

Kun amerikkalainen Gene Work sai infarktin, hän kantoi viimeiseen asti huolta nurmikkonsa hyvinvoinnista. Kun mies vietiin sairaalaan, pelastushenkilökunta palasi pelastaakseen myös nurmen.

Haluatko sinäkin pihasi kukoistamaan? Videolta vinkit siihen!

Amerikkalainen Gene Work sai infarktin kesken pihatöiden. Mies oli latomassa uutta nurmikkoa, kun hän alkoi kokea sydänoireita, kertoo Wfla.com.

Miehelle soitettiin apua. Vielä ambulanssia odottaessaankin Word anoi vaimoaan tekemänä pihan loppuun, jotta aivan uusi turve ei menisi haaskuuseen. Mies halusi saada nurmen valmiiksi asukasyhdistyksen tarkastusta varten, sillä epäsiististä pihasta saisi asukasyhdistykseltä sakot.

"Hän kääntyi ja näki paloauton ja ambulanssin tulleen takaisin..."

Ambulanssi kiidätti Workin sairaalaan. Hänen vaimonsa veli päätti jäädä viimeistelemään pihaa, joka oli miehelle niin tärkeä.

– Veljeni kääntyi ja näki paloauton ja ambulanssin tulleen takaisin. Hän oli hämmentynyt ja ajatteli, että he tulevat vain tarkistamaan hänen tilanteensa, Workin vaimo Melissa kuvaa.

Pihaan hyppäsi autoista seitsemän palomiestä ja ensihoitajaa. He olivat tulleet auttamaan pihan viimeistelyssä.

– He tulivat takaisin! He pelastivat hänen henkensä, veivät hänet sairaalaan ja välittivät sitten tarpeeksi tullakseen pelastamaan meidän nurmemme, Melissa kiitteli Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"He eivät tienneet, mitä kaikkea pieni perheemme on kokenut"

Work oli halunnut uuden nurmen todella kovasti ja vienyt jopa aseensa panttilainaamoon kustantaakseen pihan. Perheellä on ollut muitakin vastoinkäymisiä: Melissa odottaa sairautensa vuoksi kantasolusiirrettä.

– He eivät tienneet, mitä kaikkea pieni perheemme on kokenut. He yksinkertaisesti näkivät jonkun tarpeessa olevan ja tekivät tämän meille. Tämä ei ole heidän työkuvauksessaan. Meille ei ole sanoja (kiittää), on vain kyyneleitä, Melissa kiittelee.

Kirjoituksen avulla palomies- ja ensihoitajajoukko löytyi. Näin perhe pääsi kiittämään heitä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Pääsimme tapaamaan sankarimme. Rakastamme heitä niin paljon. He ovat nyt perhettä. He pelastivat mieheni hengen, ja hänen nurmikkonsa, Melissa kuvaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja