Mies repi Raamattuja ja rikkoi kirkon ikkunan – hattu julisti ristiriitaista sanomaa: "Väkemme on järkyttynyt"

Mies vandalisoi kirkkoa hatussa, jossa luki "rakastan Jeesusta". Hän rikkoi ikkunan, repi Raamattuja ja ruiski spraymaalia seinille.

Katso yltä video: Tällaista tuhoa kirkkoon iskenyt mies jätti jälkeensä.

Virginian osavaltiossa sijaitseva Ironbridge-kirkko joutui tiistaiyönä ilkivallan kohteeksi, uutisoi CNN. Toistaiseksi tunnistamaton mies vandalisoi kirkkoa hatussa, joka julisti hänen rakastavan Jeesusta.

28 vuotta yhteisöä palvellut kirkko toimi ilkivaltaa edeltävänä päivänä äänestyspaikkana. Yksi äänestystä varten avatuista ovista jäi päivän päätteeksi lukitsematta. Näin mies pääsi sisälle kirkkoon.

Mies jätti jälkeensä pitkän verivanan

Mies tallentui valvontakameralle kävelemässä ympäri kirkkoa repien sivuja Raamatuista. Tämän lisäksi hän rikkoi ikkunan ja ruiski seinille spraymaalia. Mies jätti jälkeensä veripisaroiden vanan, joka johti rikkinäiseltä ikkunalta takaisin lukitsemattomalle ovelle.

– Hän otti jotain taskustaan ja rikkoi ikkunan, muttei mennyt sisälle toimistotilaan, pastori Dennis Green kuvailee.

"Yhdysvaltain lippu oli sytytetty tuleen"

Noin kuuden kilometrien päässä sijaitseva Chester Presbyterian -kirkko on myös joutunut ilkivallan kohteeksi useita kertoja kuun vaihteessa.

– Tämä on loukkaavaa. Väkemme on järkyttynyt, kertoo pastori Gordon Mapes.

Kirkkoa on vandalisoitu yhteensä neljä kertaa kahdeksan päivän aikana. Vielä ei ole selvää, ovatko tapaukset yhteydessä toisiinsa.

– Yksi ovi oli rysäytetty auki, lattialamppujen valot oli rikottu ja Yhdysvaltain lippu oli sytytetty tuleen, Mapes kuvailee.

Katso alta video: Tuhoisa tulipalo kärvensi kirkon Massachusettsin osavaltiossa viime kuussa. Palon uskotaan syttyneen salamaniskusta.

Salama sytytti kirkon tuleen Yhdysvalloissa – palo nieli koko rakennuksen 0:45

Lue myös:

    Uusimmat