Mies poltti 36 vuoden ajan jopa 40 tupakkaa päivässä – sauhuttelulla karut seuraukset

9:11

Taistelulajien ekspertti Anthony Pillage, 57, on polttanut elämänsä aikana yli 300 000 savuketta. Seurauksena oli keuhkosyöpä, ja nyt mies julkaisi karut kuvat itsestään sairasvuoteella, jotta muut lopettaisivat tupakoinnin.

Yllä olevalla videolla mietitään, saako lihavuudesta puhua.

Anthony Pillage, 57, alkoi polttaa 17-vuotiaana ryhmäpaineen takia.

36 vuoden aikana taistelulajien ammattilainen poltti pahimmillaan kaksi askia eli noin 40 savuketta päivässä, kertoo Metro-lehti.

Sairastui syöpään

Neljä vuotta sitten Coventryssa asuvalla miehellä todettiin keuhkosyöpä. Kasvain oli vallannut hänen sydämensä ja keuhkonsa. 

Vaikka leikkauksilla ja sädehoidolla onnistuttiinkin poistamaan osia kasvaimesta, tammikuussa 2015 tuli tyly tuomio: Anthonylla olisi enää kuusi kuukautta elinaikaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Teki elämäntaparemontin

Elämä kuitenkin jatkui, eikä Anthony lakannut taistelemasta.

Hän aloitti ankaran raakakasvisdieetin ja muutti elämäntapansa täysin. Miehen ruokavalioon kuului päivittäin yli sata erilaista vitamiinia ja ravintolisää.

Anthony jakoi kamppailunsa somessa. Hän muun muassa kiipesi Italian Vesuvius-vuoren huipulle. Se oli asia, jonka hän päätti kuultuaan, että aika oli käymässä vähiin.

Tuo reissu melkein tappoi hänet.

– Itkin, kun pääsin huipulle, Anthony kertoo.

Haluaa valistaa muita

Anthony päätti jakaa karut kuvat siitä, mitä 300 000 savuketta voi pahimmillaan tehdä kropalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En tiedä, paljonko aikaa minulla on jäljellä, mutta viestini on voimakas, ja haluan tehdä jotain hyvää sillä ajalla, joka minulla on jäljellä, Anthony kertoo Metro-lehdelle.

Anthonyn kampanja on saanut tukea muun muassa Wilko Johnsonilta, entiseltä englantilaiselta rugby-tähdeltä sekä näyttelijä Brian Blessediltä sekä vapaaottelija Alex Reidilta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja