Mainos

Mies pettää minua tauotta, onko hän mielestäsi seksiriippuvainen? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Olin suhteessa mieheen, joka petti vaimoaan koko avioliiton. Molemmat pettivät miehen mukaan. Vaimo lopetti, kun rupesi odottamaan. Piti lupauksen. Mies jatkoi. Kävi ilmi, kun erosivat. Mies väitti liittoa avoimeksi liitoksi. Jatkoimme sitten parina. Minä olin 100% uskollinen hänelle jo, kun hän ukkomies. Suhde oli aluksi laastarisuhde...

Hän teki silti saman minulle kuin vaimolle. Oli rinnakkaisuhde, kun oltiin 10 vuotta yhdessä, ja asui selän takan naisen kanssa. No, otin miehen takaisin. Ennen eroamme oli salasuhde minun selän takana, ja nyt tämä suhde jatkuu. Koko ajan tuli vinkkejä, mutta hänellä oli selitykset: työkavereita ja niin edelleen.

Lähdin, koska ei ollut luottamusta suhteeseen. Mies tekikin alussa työtä saadakseen luottamukseni, mutta silti teki aivan samoin minullekin. Hurmasi matkoilla kuin kuningatarta. Meillä välillä muutaman viikon breikkejä, mutta silloin mies ei pettänyt. Kesälomareissulla esitti sinkkua ja touhusi sielläkin, samoin aiemmin: meillä oli uusi yritys, mutta mies tapailikin samalla tätä toista. Läheisriippuvainen, seksiriippuvainen? Saa jännityksen kun on koko ajan muita kuvioita? Mistä on kyse?" kysyy nimimerkki Muuttuuko mies.

Näin naisraati vastasi

”Vastauksena nimimerkkiisi ”Muuttuuko mies”, niin ei muutu. Tiedät sen varmaan itsekin. On aivan sama, mikä on syy miehen käytöksen taustalla, kun lopputulos on joka tapauksessa sama. Hän ei tuosta muutu. Älytöntä, että olet katsellut moista noin pitkään. Ryhdistäydy.”
– 31, sinkku 

"Ööh, menin jo aivan sekaisin. Mies petti, erositte, palasitte yhteen, sitten hän petti taas? Sittenkö taas palasitte yhteen? Onko nyt ero päällä? Vai olette taas yhdessä? Miksi ihmeessä palaat jatkuvasti yhteen tämän miehen kanssa?

Puhut kymmenen vuoden yhteiselosta. Jos mies on kymmenen vuotta juossut joka toisen naisen perässä kerälomat ja muut ajat, eiköhän se ole ihan selvää, mitä hän tekee seuraavat kymmenen vuotta. Miksi hän muuttuisi, hommahan toimii hänelle oikein kivasti: sinä olet turvasuhde, nainen, joka nätisti ottaa takaisin ja odottaa kotona, kun mies "painaa muita". Anteeksi ruma termi, mutta niin se on. Lähde nyt hyvä ihminen jo tästä suhteesta, jos siis olette nyt yhdessä."
– 31, parisuhteessa

"Miksi ihmeessä vieläkin yrität? Järkevintä olisi ollut sanoa "adios" silloin, kun tyyppi oli vielä ex-vaimonsa kanssa, ja etsiä joku parempi. Olet jumittanut nyt pitkään suhteessa, jossa sinua ei kunnioiteta eikä tunteistasi välitetä. Välitätkö itsekään enää? Miehet kyllä muuttuvat, mutta sinun kumppaniltasi sitä taitaa olla kaikkien näiden vuosien jälkeen turha enää odottaa. Eikä kyseessä välttämättä ole mikään riippuvuus. Se, että olet antanut tämän tapahtua kerta toisensa jälkeen ilman minkäänlaisia seuraamuksia, saa sen miehenkin mielestä tuntumaan varmaan oikein hyvältä sopimukselta."
– 24, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

1:18

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja