4-vuotias laukoi kylmäävän kommentin äidilleen – isä jakoi synkän keskustelun somessa: "Suosittelen, ettet sulje silmiäsi"

Synkän yksityiskohtainen toteamus yllätti neljävuotiaan Scoutin vanhemmat.

Australialainen tv-juontaja Grant Denyer, 42, jakoi Instagramissa kuvakaappauksia tekstiviestikeskustelustaan vaimonsa kanssa. Grantin Cheryl-vaimo kertoi miehelleen 4-vuotiaan Scout-tyttären laukoman synkän kommentin.

– Pelkään 4-vuotiastamme, Grant toteaakin nyt Instagramissa.

Isä epäilee kieli poskessa nelivuotiaan joko katsoneen australialaista rikossarjaa tai vaihtoehtoisesti vanhemmat kasvattavat luonaan sekopäätä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tuo on synkkää"

Viestissään Cheryl kertoo todenneensa Scoutille autossa, että heidän pitäisi mennä lepuuttamaan kotiin päästyään, sillä hänellä oli huono olo. Tähän tytär reagoi jokseenkin kylmäävällä tavalla.

Näin Cheryl kertoi tilanteesta viestissään: "Hän ei ollut iloinen ja sanoi "näetkö tämän surullisen naaman,  äiti? Se johtuu siitä, että haluan paloitella kehosi veitsellä, koska olet ärsyttänyt minua". Öö, mitä aktuaalista v*ttua?"

Myös isä hämmentyi tyttären synkkämielisyydestä: "Oletko tosissasi? Hitto vie, tuo on synkkää. Mutta hauskaa."

"Kyllä, olen tosissani... Pelästyin vähän, mutta puhuin rauhallisesti ja sanoin, että 'jos pilkot kehoni veitsellä, tapat minut, ja sitten sinulle tulee ikävä minua. Sitäkö todella haluat?' Hän kohautti olkapäitään. Sanoin, että sitten olisin pois iäksi. Ja hän sanoi, että 'olen vain vihainen sinulle, siinä kaikki'. Hiton psykopaatti", Cheryl manasi seuraavassa viestissään.

"Suosittelen, ettet sulje silmiäsi", kuittasi Grant.

Denyerin perhe. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luojan kiitos, en ole ainoa..."

Julkaisulla on Instagramissa tuhansia tykkäyksiä ja se on kirvoittanut lukuisia kommentteja.

– Haha, tuo on niin hauskaa. Ainakin hän käytti sanojaan, totesi eräs kommentoija.

– Voi luoja, en ole nauranut noin kovaa aikoihin, kommentoi toinen.

– Luojan kiitos, en ole ainoa, jonka tytär on psykopaatti, huokaisi kolmas.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat