Mainos

Mies osti kirpputorilta vanhan videonauhurin – sisällä ollut VHS pääsi yllättämään

Kun Franklin Ritch asensi käytettynä ostamiaan videoita, hän koki yllätyksen: laitteessa oli kasetti, joka pullahti ulos!

Kirpputoreilta voi tehdä hyviä löytöjä. Amerikkalainen Regina Runge varmasti kiittää onneaan siitä, että hänen kirppislahjoituksensa osti hyväsydäminen mies!

Runge perheineen antoi vuosien varrella paljon tavaraa hyväntekeväisyyteen. Yksi nyt 50-vuotiaan Rungen lahjoituksista oli videonauhuri, jota perhe ei enää käyttänyt. Se vietiin hyväntekeväisyyskirpputorille kesällä 2016.

Videot osti itselleen Franklin Ritch, 23. Hintaa laitteelle tuli kymmenen dollaria, kertoo Yahoo! News.

Ritch antoi videot isoäidilleen, joka halusi katsella videokasetteja. Kun mies asensi laitetta, hän koki yllätyksen: nauhurin sisällä oli kasetti, joka pullahti ulos, kun virta kytkettiin.

– Siinä oli tarra, jossa luki "Taylorin ensimmäinen syntymäpäivä, ensiaskeleet, ensimmäinen joulu ja ensimmäinen Halloween", Ritch kuvaa.

Ritch päätteli videon olevan arvokas omistajalleen ja julkaisi videokasetista kuvan Facebookissa. Se päätyi jopa uutiseen.

"Se oli todellinen shokki"

Runge ei vielä ollut tajunnut perhemuistojensa kadonneen. Hän kuitenkin jutteli sattumalta ystävänsä kanssa perheen VHS-kasettikokoelmasta ja totesi, että niille pitäisi tehdä jotakin. Paria päivää myöhemmin kyseinen ystävä näki kasetin kuvan sosiaalisessa mediassa.

– Hän merkitsi minut julkaisuun (Facebookissa) ja sanoi ”onko tuo Taylor?”, ja minä kirjoitin takaisin sanoen ”miten sinä tiesit?”. Se oli todellinen shokki. Hän tunnisti iän ja oli nähnyt Taylorin kuvan Facebook-sivullani, ja hän ajatteli vain kysäistä asiaa. Ei hänellä ollut aavistustakaan, Runge kuvaa.

Kasetti luonnollisesti palasi takaisin kotiin. Nyt Runge aikoo tallettaa perheen videokokoelman toiseen muotoon – mahdollisimman nopeasti.


***

2:21

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.