Mainos

Mies narautti pettäjävaimon kekseliäällä tavalla: "Jos katsot tarkkaan, voit nähdä 18 vuoden valuvan viemäriin"

Vaimoaan pettämisestä epäillyt kehitti nerokkaan keinon tämän käräyttämiseen. 18 vuoden liitto päättyi siihen.

YAOG-nimeä käyttävä mies on julkaissut videon, jolla hän osoittaa, kuinka narautti vaimonsa pettämisestä. Videolla näkyy, kuinka vaimo menee autoon toisen miehen kanssa.

Mies julkaisi lennokin avulla kuvaamansa videon YouTubessa saatesanoin: "Hei tyypit, nimeni on YAOG, ja hiljattain sain selville, että vaimoni on pettänyt minua. Jep, hienoa, eikö? Sain hänet kiinni tapaamasta miesta vain muutaman korttelin päässä kotoani ja sain sen videolle."

Videolla näkyy, kuinka nainen, jota YAOG väittää vaimokseen kävelee tavallista reittiään töihin. Yhtäkkiä vaimo kuitenkin vaihtaa määräänpäätään ja suuntaakin parkkipaikalle.

YAOG kertoo videolla, että siinä vaiheessa hän alkoi olla poissa tolaltaan.

– Jos katsot tarkkaan, voit nähdä 18 vuoden valuvan suoraan viemäriin.

Pian paikalle saapuu toinen auto ja vaimo kurottautuu sen ajajan ikkunasta tervehtiäkseen ja menee sitten miehen autoon pelkääjänpaikalle.

YAOG kertoo alkaneensa epäillä vaimoaan, kun tätä alettiin kutsua mukamas töihin aikaisemmin useimpina aamuina kahden viikon ajanjaksolla. Hän yritti seurata vaimoaan töihin muutaman kerran, mutta noina kertoina tämä oikeasti ajoi töihin. Niinpä miehen täytyi keksiä jotain muuta – ja hän seurasi vaimonsa toimia lennokin avulla.

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.