Mainos

Yllättikö aviomies? ”Alaston rakastaja” kyyhötteli kerrostalon ikkunalaudalla – naapuri kuvasi hittivideon

Tarkkasilmäinen naapuri bongasi ikkunalaudalla odottamattoman näyn.

Mitä tehdä, jos aviomies yllättää vaimon ja rakastajan kiihkeän hetken? Eräällä rakastajalla ei ilmeisesti ollut muuta vaihtoehtoa kuin rientää ikkunalaudalle piiloon. Näin ainakin päätteli tilanteen tallentanut naapuri Naphtal Ngatali, joka huomasi ikkunalaudalla piilottelevan alastoman miehen.

Totta kai Ngatali jakoi tallenteensa myös Facebookiin, jossa sitä on katsottu jo yli 1,5 miljoonaa kertaa, jaettu 8 000 kertaa ja kommentoitu 15 000 kertaa. Tykkäyksiäkin sille on kertynyt yli 31 000.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rakastajamies tuntuu pelkäävän aviomiehen kostoa todella, sillä videolla mies piilottelee kyyryssä ikkunalaudalla kerrostalon ylimmässä kerroksessa, useita kerroksia katutason yläpuolella. Ei siis mikään järin turvallinen oleskelupaikka.

"Kuka lähetti sinut sinne, veljeni? Hän on todella vaikeuksissa. Riskeeraatko henkesi jonkun toisen vaimon vuoksi? Se on täysin typerää, vai mitä?" Ngatali kyselee ranskaksi videon saatetekstissään.

Aviorikos vai jotain muuta?

Moni videota kommentoinut oli samaa mieltä Ngatalin kanssa siitä, että kyseessä on luultavasi jonkun varatun naisen rakastaja.

– Aviomies näkee videon Facebookissa, ja hän nauraa 30 sekuntia, ja tajuaa sitten, että se on hänen asuntonsa julkisivu, kommentoi eräs.

Osa kommentoijista pohti, voisiko kyseessä olla teinipoika, jonka tyttöystävän vanhemmat ovat yllättäneet.

– Emme voi todistaa, että kyseessä on aviorikos. Ehkä se on tyttöystävänsä luona käymässä ollut teini, ja tytön vanhemmat palasivat juuri kotiin, pohti yksi kommentoija.

Lähde: Mirror

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.