Mainos

Mies menetti vaimonsa 41 avioliittovuoden jälkeen – säilytti vain kaksi muistoesinettä: "Kuin vaimo olisi paikalla joka aamu"

Vaimonsa menettänyt David käyttää edelleen vaimonsa ostamaa kahvipurkkia sekä viimeistä lusikkaa, jolla vaimo sekoitti kahviaan.

David Hoskins, 66, menetti vaimonsa vuonna 2012. Pari oli ollut naimisissa yli 40 vuotta, kun vaimo menehtyi ihosyöpään, kertoo Huffington Post.

Amerikkalainen Hoskins muutti vaimon kuoltua tyttärensä luo. Mies luopui monista tavaroistaan, muttei kahdesta: hän käyttää edelleen vaimonsa ostamaa kahvipurkkia sekä viimeistä lusikkaa, jolla vaimo sekoitti kahviaan aamuisin.

Tytär Kim Hoskins Fields kysyi muuton yhteydessä isältään, miksi tämä halusi pitää juuri nämä esineet.

– Kun muutimme hänen tavaroitaan, hän sanoi, ettei purkkia saa koskaan heittää pois, eikä sen sisällä olevaan lusikkaan saa koskea. Hän ei halunnut, että sitä sekoitetaan muiden lusikoideni kanssa. Minä vähän naurahdin ja kysyin, miksi. Hän selitti, että nämä asiat olivat ainoat, jotka hän piti, koska ne saivat hänet tuntemaan, että hän on vaimoaan lähellä, kuin vaimo olisi paikalla joka aamu.

Aviopari olisi juhlinut 41. vuosipäiväänsä vuonna 2017. Kohtalo kuitenkin päätti toisin. Vaimon sairastuminen oli suuri isku Hoskinsille, ja lisäksi vaimolla oli diagnoosin jälkeen elinaikaa vain pari kuukautta.

– Kun hän teki kuolemaa, Hoskins oli huolesta sairas ja yritti pelastaa hänet. Hän aneli ja väitteli jumalan kanssa. Hän olisi vaihtanut mitä tahansa, antanut tai tehnyt mitä vain pelastaakseen vaimonsa, tytär kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hoskins on kertonut, että kuvat ja muut muistot parin yhteisistä vuosista hän pitää mielessään tallessa. Kahvipurkki sen sijaan tuo edesmenneen vaimon hänen lähelleen.

– Kun katsot kuvaa miehestä kahvipurkin kanssa, et uskoisi, että se on kaikki, mitä hänestä (vaimosta) on jäljellä, Hoskins Fields kirjoitti Love What Matters -nimiselle Facebook-sivulle.

– Kun kahvi loppuu, hän kaataa uuden vanhaan purkkiin, eikä koskaan vaihda lusikkaa. Koska niin he aina aloittivat päivänsä, kahvilla, ja niin hän aloittaa päivänsä joka päivä äitini kanssa --- Voimme kaikki toivoa, että meitäkin rakastettaisiin niin paljon, että jonain päivänä perintömme on yksinkertainen kahvipurkki ja lusikka, että merkitsemme niin paljon jollekulle, että hän edelleen aloittaa päivänsä kanssamme…


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.