Mainos

93-vuotiaan papan koskettava tapa: Käy syömässä lempiravintolassaan mukanaan kehystetty valokuva edesmenneestä vaimostaan

Tosirakkaus. Jokainen meistä etsii sitä, mutta vain muutamat onnekkaat löytävät sen. Tämä 93-vuotias mies on yksi onnekkaista. 

Suuri rakkaustarina sai alkunsa vuonna 1948, kun Clarence Purvis tapasi tulevan vaimonsa Carolynin. Rakastunut pariskunta meni naimisiin heti seuraavana vuonna, ja he viettivät yhdessä kunnioitettavat 63 vuotta aina Carolynin kuolemaan, vuoteen 2013 saakka.

– Kukaan ei voi rakastaa toista enemmän kuin minä ja vaimoni rakastimme toisiamme. Minä halusin, mitä hän halusi ja hän halusi, mitä minä halusin, Clarense kertoo.

"Rakastan häntä niin paljon. Ja kaipaan häntä niin paljon"

Siitä hetkestä lähtien, kun Clarence menetti rakkaan vaimonsa, hän on halunnut pitää vaimonsa muistoa elossa parhaansa mukaan. Miehestä on tullut lähes kuuluisa kotikaupungissaan, jossa hänet tunnetaan suloisesta tavasta kantaa vaimonsa kehystettyä kuvaa mukanaan. Aina, kun mies menee syömään lempiravintolaansa, hän nostaa vaimonsa kuvan pöydälle, aivan kuin he söisivät yhdessä, kuten he tekivät kyseisessä ravintolassa yli kymmenen vuoden ajan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Miehen kotoa löytyy lisää valokuvia vaimosta ja lamppu, jota hän ei ole sammuttanut sen jälkeen, kun hänen vaimonsa menehtyi. Tämä siksi, että hänen vaimonsa rakasti valoa. Suuresta ikävästä kertoo myös se, että Clarence vierailee vaimonsa haudalla vähintään neljä kertaa päivässä.

– Uskon käyväni 125 kertaa kuukauden aikana. Rakastan häntä niin paljon. Ja kaipaan häntä niin paljon, Clarence kertoo.

Vaikka moni ihminen on osoittanut sääliä vaimoaan niin kovasti kaipaavaa miestä kohtaan ja kehottanut häntä jopa hankkimaan tyttöystävän, Clarence ei itse ajattele samoin.

– Syö lounasta, tule takaisin, katso televisiota, mene sänkyyn, rakasta toista. Mitä muuta voi haluta? Meillä oli kaikki, mitä halusimme, Clarence toteaa.

Lähteet: People, WTOC

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.