Mies masturboi kollegansa eväsleipään – härski yllätys paljastui naiselle liian myöhään

1:30
Videolla seksuaaliterapeutti kertoo, mistä seksiriippuvuuden tunnistaa.

Yhdysvaltalainen PennLive-uutissivusto kertoo miehestä, joka tuomittiin sen jälkeen, kun tämä oli tyydyttänyt itseään työtoverinsa eväitä vasten.

Tavaratalossa työskennellyt Anthony Maneval, 36, myönsi oikeudessa masturboineensa naispuolisen kollegansa evässämpylään kesken työpäivän. Mies tuomittiin vuonna 2016 tapahtuneesta rikoksesta vankilaan 3–12 kuukaudeksi. Vankeusajan jälkeen miestä odottaa neljän vuoden koeaika.

Työpaikan varastohuoneessa sijaitsevaan valvontakameraan tallentui, kuinka vaaleanpunaisiin naisten shortseihin pukeutunut Maneval tyydytti itseään pitäen kädessään kollegansa pakattua sämpylää. Videolla näkyi, kuinka mies painoi sämpylän itseään vasten ennen kuin avasi sen kääreestään.

Pian itsetyydytyksen jälkeen sämpylän evääkseen ottanut naispuolinen työtoveri söi leivän tietämättä tapahtuneesta.

Oikeuden mukaan mustavalolamppu paljasti, että Manevalin käsissä oli siemennestettä, kun hän kosketteli sämpylää.

Vetoomukset eivät vakuuttaneet

Maneval vetosi oikeudessa sen puolesta, etteivät todisteet paljastaneet hänen olleen säädyttömässä kontaktissa kollegansa sämpylään. Miehen mukaan tapahtuman tallentanutta videota ei olisi myöskään saanut käyttää todisteena.

Maneval kuitenkin myönsi poliisille, että hän oli tyydyttänyt itseään vaaleanpunaisissa shorteissa sämpylän kanssa ja että hänen käsissään oli ollut siemennestettä, kun hän oli avannut myöhemmin syödyksi tulleen sämpylän kääreestään.

Tämän vuoksi rangaistus koettiin oikeudenmukaiseksi Manevalin valituksesta huolimatta.

Lähde: PennLive, Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.