Mies luovutti ahkerasti spermaa: 20 vuoden päästä huone täyttyi jälkeläisistä

Kun kolmekymppinen Michael Rubino päätti 90-luvun puolivälissä auttaa lapsettomia pariskuntia toteuttamaan unelmansa perheestä, hän ei taatusti osannut aavistaa, mihin tämä kaikki vielä tulisi johtamaan.

Päätös sperman luovutuksesta sai alkunsa, kun itsekin hedelmättömyydestä kärsinyt pariskunta tapasi muita saman ongelman kanssa kamppailevia pareja. Taiteilijana työskentelevä Michael Rubino päätti, että miksi ei, miksi hän ei auttaisi muita hedelmättömiä pariskuntia, jos hänellä kerran olisi siihen mahdollisuus.

Idea spermanluovutuksesta ei jäänyt vain puheeksi, vaan mies laittoi suunnitelmansa toteen. Mies ei kuitenkaan halunnut anonyymiksi luovuttajaksi, vaan ajatteli tapaavansa spermansa avulla syntyneet lapset heidän tultuaan täysi-ikäisiksi. Mies ei kuitenkaan asettanut mahdolliselle tapaamiselle suuria odotuksia.

– Minun alkuperäinen odotukseni oli, että tulisin tapaamaan heidät sitten, kun he täyttäisivät 18. Olisin onnekas, jos he suostuisivat edes tapaamaan minua, Rubino kertoo odotuksistaan ja lisää kuvitelleensa, että ehkä puolet lapsista suostuisi tapaamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies ei suurimmissa unelmissaankaan pystynyt kuvittelemaan, että vielä jonain päivänä hän tulisi tapaamaan kaikki 19 hänen spermallaan hedelmöitettyä lasta, saatikka sitten sitä, että yksi lapsista tulisi vielä kutsumaan häntä ”isäksi”.

Miehestä on tullut "täysipäiväinen isä" yhdelle lapsista 

Sosiaalisen median ansiosta iältään 16 ja 21 välillä olevat lapset löysivät biologisen isänsä ja ovat pitäneet häneen yhteyttä.

Vähän aikaa sitten järjestetyssä tapaamisessa Rubino sai huoneen täyteen jälkeläisiään, kun hän tapasi lapsensa, ja lapset tapasivat vihdoin sisaruksensa. Mies kertoo, että jokainen näistä 19 lapsesta on tuonut hänen elämäänsä iloa, jollaista hän ei uskonut olevan olemassakaan.

– Jumaloin heitä kaikkia. He kaikki ovat minulle ihmeellisiä, Rubino kertoo.

Rubino erosi vaimostaan vuona 1996, ja nykyisin hän kasvattaa yhtä lastaan, 19-vuotiasta Jakea, yhdessä Jaken äidin kanssa. Miehestä siis tuli kuin tulikin perheenisä, jollaiseksi hän ei koskaan ajatellut päätyvänsä.

***

1:31

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja