Mies löysi tuntemattoman kissan pentuineen sänkynsä alta: "Olenko isä nyt?"

0:44

Brittimies löysi sänkynsä alta yllättäen kissapesueen – ja rakastui.

Yllä olevalla videolla kissa, joka oli kateissa 14 vuotta ennen löytymistään.

Lemmikkiä hankkiessa tulee ottaa huomioon monta eri tekijää, kuten sen, millainen lemmikki omaan elämäntyyliin sopii. Toisinaan kuitenkin lemmikki valitsee perheensä.

Näin tuntuu käyneen Paris Zarcilla -nimiselle miehelle, joka löysi sänkynsä alta suloisen, mutta hyvin odottamattoman yllätyksen. Tapauksesta uutisoi muun muassa BBC.

"Löysin sänkyni alta kissan, joka ei ole minun, ja sillä on vauvoja." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lontoolaismiehen twiitillä on huikeat 130 000 tykkäystä, mutta luonnollisesti kissojen alkuperä herätti ihmetystä. 

"Tämä saattaa olla ilmiselvä kysymys, mutta mistä tämä kissa tuli? Kuinka se pääsi huoneeseesi?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Erinomainen kysymys. En oikeastaan tiedä. Epäilen, että se on naapurin. Jätän takaoveni usein auki. Nukuin olohuoneessa viime yön. Menin yläkertaan hakemaan neuleen. Buum. Kissanpentuja. Olen aidosti hämmentynyt."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olenko isä nyt?"

Zarcilla ihastui kissaperheeseen nopeasti ja alkoi twiittailla tuntemuksistaan.

"Yritän sopeutua tähän hulluun kissatodellisuuteen, jossa menin yläkertaan hakemaan neuletta, mutta löysinkin kissan ja neljä kissanpentua. Olenko isä nyt? Isälliset vaistot alkavat puskea päälle. Olen häkeltynyt tunteista. En tiedä, miten toimia."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Perun kaikki suunnitelmani. Ryömin sängyn alle viettääkseeni loppupäivän neljän uuden lapseni kanssa. #tuoreisä" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Söpöyspäivitys: Kuolen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä. 

"Minun pitää luopua näistä jossain vaiheessa"

Pian kissaperheestä huolta pitänyt Zarcilla heräsi rakkauspöhnästään ymmärtääkseen, että hänen piti ottaa selvää muutamasta asiasta, kuten mahdollisesta omistajasta. 

Hän sai kuulla, ettei emokissaa saisi erottaa pennuistaan kuuteen viikkoon. Niinpä hän ei voinut lähteä viemään äitikissaa eläinlääkäriin, jotta sen mahdollinen siru ja sitä kautta omistaja olisi voitu tarkistaa.

– Tämä kivinen sydämeni lohkeilee joka maukaisulla. Luulen, että rakastan niitä. Niin kuin oikeasti rakastan niitä sydämelläni, Zarcilla totesi BBC:lle.

"Alan kokea kauhua ja henkistä myllerrystä siitä ajatuksesta, että minun pitää luopua näistä pörröisistä siunauksista jossain vaiheessa. Tämä voi olla jonkun kissa, enkä halua viedä tätä iloa keneltäkään. Mutta isänvaistoni ovat lähteneet käyntiin niin kovaa. Hitto. Haluan tätä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Söpöyspäivitys: Järjestän hautajaisiani sille päivälle, kun ne avaavat silmänsä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä


Lähteet: Twitter, BBCDaily Dot

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja