Mies kuin Halloween-elokuvasta: 17 kiloa vastustajaansa enemmän painanut Derek Chisora hämmensi huippuottelun aattona

6:39
MTV Urheilun lukijat saivat oman maistiaisensa Dereck Chisoran omalaatuisuudesta maaliskuussa 2017, kun brittinyrkkeilijä oli markkinoimassa myöhemmin peruttua toista otteluaan Robert Heleniusta vastaan.

Derek Chisora hämmensi Halloween-maaleissaan perjantain punnitustilaisuudessa nyrkkeilyn raskaan sarjan huippuottelun alla. Oleksandr Usykin lauantaina Lontoossa kohtaava britti oli kuin kauhuelokuvasta ja painoi yli 17 kiloa ukrainalaisvastustajaansa enemmän.

Chisora oli maalauttanut itsensä Halloween-viikonlopun kunniaksi sen mukaiseen kuosiin, kun taas Usyk oli punnitustilaisuudessa kasvomaski päällään. Chisoran rintaan oli kirjattu isolla sana WAR eli sota.

Chisora painoi 115,7 kiloa, kun taas Usykilla oli painoa yli 17 kiloa vähemmän: 98,4 kiloa. Chisora myös heitti juttua Usykille kaksikon tuijotuksen aikana.

– Hän jankkasi: "Tiedän, että ymmärrät, mitä minä sanon." Sitten hän hoki: "Sota, sota, sota!" Usyk raportoi Sky Sportsin mukaan.

Raskaan sarjan hallitsijaksi alemman raskaan sarjan MM-titteleiden jälkeen tähyävän Usykin mukaan hän itse on täsmälleen siinä kunnossa, mihin hän tähtäsikin.

Suomen Robert Heleniukselle kohutusti vuonna 2011 hävinnyt Chisora sanoi, että joko hän tulee tyrmäämään Usykin tai Usyk lopettaa ottelun muuten.

– Mieluummin hän tyrmäisi minut kuin etten tekisi mitään, Chisora heitti.

Chisoran, 36, rekordi ammattilaisena on 32 voittoa ja yhdeksän tappiota. Usyk, 33, on puolestaan voittanut toistaiseksi kaikki 17 ammattilaisotteluaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja