Robert Heleniuksen haastamalta Tyson Furylta kutkuttava viesti: "Ilmoitamme pian"

WBC-liiton nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury on vahvistanut ottelevansa 5. joulukuuta Lontoossa. Muun muassa Robert Helenius on ilmoittanut olevansa valmis kehään Furyn kanssa.

Helenius heitti Furylle haasteen Facebook-sivuillaan sen jälkeen, kun britti-iskijä ilmoitti hylkäävänsä ottelun Deontay Wilderia vastaan. Kaksikon oli tarkoitus kohdata kolmannen kerran, mutta aikaraja ottelun sopimiseksi meni umpeen.

Fury on kertonut aikovansa otella Wilder-ottelun sijaan Isossa-Britanniassa joulukuussa. Kerta olisi ensimmäinen sitten vuoden 2018 elokuun. Tuolloin Fury voitti pisteillä Italian Francesco Pianetan Belfastissa.

Nyt Fury on vahvistanut paluunsa Isoon-Britanniaan.

– Haluaisin vain ilmoittaa, että ottelun ehdottomasti joulukuun 5. päivä Lontoossa. Vastustaja julkaistaan hyvin, hyvin pian, Fury sanoi Twitterissä julkaisemallaan videolla.

– Käymme läpi joitakin vastustajia ja ilmoitamme pian, kuka se on.

Furyn Yhdysvaltojen promoottori Bob Arum kertoi aiemmin, että Furyn vastustaja on luultavasti joku WBC-liiton rankingissa 15 parhaan joukossa oleva iskijä, jolla ei vielä ole ottelua sovittuna lähikuukausiksi. Heleniuksen sijoitus on 17.


Lue myös:

    Uusimmat