Robert Heleniuksen haastamalta Tyson Furylta kutkuttava viesti: "Ilmoitamme pian"

WBC-liiton nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury on vahvistanut ottelevansa 5. joulukuuta Lontoossa. Muun muassa Robert Helenius on ilmoittanut olevansa valmis kehään Furyn kanssa.

Helenius heitti Furylle haasteen Facebook-sivuillaan sen jälkeen, kun britti-iskijä ilmoitti hylkäävänsä ottelun Deontay Wilderia vastaan. Kaksikon oli tarkoitus kohdata kolmannen kerran, mutta aikaraja ottelun sopimiseksi meni umpeen.

Fury on kertonut aikovansa otella Wilder-ottelun sijaan Isossa-Britanniassa joulukuussa. Kerta olisi ensimmäinen sitten vuoden 2018 elokuun. Tuolloin Fury voitti pisteillä Italian Francesco Pianetan Belfastissa.

Nyt Fury on vahvistanut paluunsa Isoon-Britanniaan.

– Haluaisin vain ilmoittaa, että ottelun ehdottomasti joulukuun 5. päivä Lontoossa. Vastustaja julkaistaan hyvin, hyvin pian, Fury sanoi Twitterissä julkaisemallaan videolla.

– Käymme läpi joitakin vastustajia ja ilmoitamme pian, kuka se on.

Furyn Yhdysvaltojen promoottori Bob Arum kertoi aiemmin, että Furyn vastustaja on luultavasti joku WBC-liiton rankingissa 15 parhaan joukossa oleva iskijä, jolla ei vielä ole ottelua sovittuna lähikuukausiksi. Heleniuksen sijoitus on 17.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja