Nyrkkeilymaailma ylisti Robert Heleniuksen näytöstä – "Täydellinen selkäsauna"

Robert Helenius voitti Adam Kownackin sunnuntaiyönä kuudennessa erässä Las Vegasissa järjestetyssä nyrkkeilyn raskaansarjan ottelussa. Helenius dominoi ottelua, ja suomalaisen hieno esitys huomioitiin myös maailmalla.

Useat nyrkkeilyasiantuntijat ylistivät Heleniuksen esitystä ja korostivat voiton arvoa. Alla osa reaktioista.

– Melkoinen täyskäännös Heleniukselta. Kaksi vuotta sitten hänen uransa näytti olevan ohi, kun Gerald Washington tyrmäsi hänet. Kaksi voittoa Kownackista ovat nostaneet 37-vuotiaan Heleniuksen kiinni ison rahan otteluun vuodeksi 2022, kirjoitti nyrkkeilytoimittaja Chris Mannix.

– Odotin hauskaa ja tasaista ottelua, mutta tämä oli täydellinen selkäsauna Heleniuksen toimesta, kehui Yahoo Sportsin Kevin Iole.

– Iso voitto Robert Heleniukselle, joka otti teknisellä tyrmäyksellä toisen perättäisen voiton Adam Kownackista. Hän oli aiemmin huippuluokan lupaus, joka on nyt saanut uutta eloa uralleen raskaansarjan huipulla, sanaili The Athleticin Mike Coppinger.

– Robert Helenius tuotiin näytösluonteiseksi vastustajaksi ensimmäiseen otteluun Kownackia vastaan kahdeksan kuukautta sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt tyrmäyksellä Gerald Washingtonille. Hän on nyt lähellä raskaansarjan mestaruusottelua 37-vuotiaana, näki BoxingScene-sivuston Jake Donovan.

Katso twiitit alta.

Lue myös:

    Uusimmat