Mainos

Mies kielsi naismatkustajaa meikkaamasta metrossa – muilta matkustajilta hillitön reaktio

Muut matkustajat osoittivat hiljaisen tukensa naiselle, jota miesmatkustaja kielsi meikkaamasta junassa.

Jokainen nainen osaa samaistua tilanteeseen, jossa kiireisen aamun jälkeen ainoaksi vaihtoehdoksi jää julkisissa kulkuvälineissa meikkaaminen – ainakin, jos aikoo ehtiä töihin ajoissa. Eräs nainen sai kuitenkin tuta sen, ettei kyseinen toiminta välttämättä tunnu mukavalta sitä seuraaville ihmisille.

Twitter-käyttäjä @rosamundi paljasti sosiaalisessa mediassa olleensa metrossa Lontoossa, kun miespuolinen matkustaja kielsi metrossa niin ikään matkustavaa naista olemaan meikkaamatta. Kieltoa seurasi hupaisa näky, kun metron muut naiset osoittivat naiselle hiljaisen tukensa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tyyppi kielsi juuri naista, ettei tämä saa meikata metrossa. Joka toinen nainen vaunussa korjailee nyt meikkiään, @rosamundi twiittasi.

– En yleensä meikkaa julkisilla paikoilla, etten tökkäisi itseäni silmään, mutta kaikki me otimme sen sodanjulkistuksena, hän lisäsi ja kertoi tunteneensa suurta tarvetta lisätä huulipunaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun eräs Twitter-käyttäjä ehdotti, että miehen tarkoitus oli vain varoittaa julkisissa liikennevälineissä meikkaamisen vaaroista @rosamundi paljasti, että miehen asenne oli kaikkea muuta kuin ystävällinen: "'Älä tee noin, se on vulgääriä' (hän sanoi) käytännössä".

Lähteet: Mirror, Twitter

***

1:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.