Mainos

Mies kerää rahaa saadakseen puolisonsa aivoleikkaukseen – koskettava vetoomus: "Auttakaa minua pelastamaan vaimoni"

Nuori isä Australiassa pyytää apua vaimonsa pelastamiseen ennen kuin hän saa neljännen, jopa kuolettavan aivohalvauksensa.

Melbournelainen Jules Lucas on keräämässä 100 000 Australian dollarin summaa, jotta hänellä olisi varaa maksaa vaimonsa aivoleikkauksen kulut. 

Sherie Lucas, 28, kärsi voimakkaasta päänsärystä tammikuussa 2016, joka paljastui myöhemmin ensimmäisen aivohalvauksen oireiksi. Myöhemmin hänen puheensa alkoi sammaltaa ja käveleminenkin muuttui vaikeaksi. Lucasin lääkäri kertoi, että aivohalvaus oli hyvälaatuisen aivokasvaimen aiheuttaman verisuonen epämuodostuman tulosta. 

Perheen tytär Harley Quinn oli halvauksen aikaan vain 10 kuukauden ikäinen. 

Toukokuussa 2016 Lucas palasi töihin, mutta hänen terveytensä huononi sen jälkeen niin paljon, että pariskunta joutui myymään kampaamonsa. Elokuussa 2016 Lucas sai uuden aivohalvauksen ja kolmannen maaliskuussa 2017. Jokaisen halvauksen myötä Lucasin terveys huononi entisestään. Halvausten välissä lokakuussa Lucas sai myös keskenmenon. 

Lucas joutui lopettamaan työn tekemisen kokonaan maaliskuussa 2017 ja perhe muutti Julesin äidin luokse, sillä heillä ei ollut varaa asua enää omassa kodissa ainoastaan miehen palkan varassa. 

Lucasia hoitavat lääkärit ovat kieltäytyneet operoimasta hänen aivojaan, sillä kavernooma sijaitsee niin vaarallisessa osaa hänen aivojaan, että hän voi halvaantua kokonaan leikkauksen seurauksena. Toisaalta hoitamattomana Lucas voi halvaantua loppuelämäkseen joka tapauksessa tai jopa kuolla. 

Lääkäri uskoo leikkaukseen

Sittemmin Lucasit ovat tavanneet sydneyläisen neurokirurgian tohtori Charlie Teon, joka on tunnettu sellaisten potilaiden hoitamisesta, joita on pidetty mahdottomina hoitaa. Hänen mielestään Lucas on hyvä ehdokas leikkaukselle, mutta kiireellisen toimenpiteen hinta olisi 100 000 Australian dollaria eli lähemmäs 67 000 euroa. 

Teo haluaisi leikata Lucasin mahdollisimman pian, sillä seuraava halvaus voi iskeä milloin tahansa. 

Lucasin mies Jules on perustanut elokuun alussa joukkorahoituskampanjan Go Fund Me -verkkosivuille, jossa 100 000 dollarin summa pyritään keräämään. 

– Haluan, että vaimoni voi olla kasvavan tyttäremme vierellä, Jules kirjoittaa kampanjan saatekirjeessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haluan kasvaa vanhaksi hänen kanssaan, haluan saada lisää lapsia hänen kanssaan ja haluan, että voimme olla taas oikea perhe yhdessä. Haluan nähdä Sherien hymyilevän jälleen ja olevan taas oma iloinen itsensä, Jules jatkaa. 

Muutamassa päivässä käynnistymisestään kampanja oli saanut kasaan jo noin 30 000 dollaria. 

– Olkaa niin ystävällisiä ja auttakaa minua pelastamaan vaimoni, Jules pyytää.

Lähde: Yahoo 7 News

***

3:04

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.