Mies käytti viikon rakentaakseen mangahahmon asiakkaalleen – 2 432 palasta, täydellinen lopputulos ja kissa tuhosi sen sekunneissa

Näin leikkaat kissan kynnet 1:41
Näin leikkaat kissan kynnet.

Kissa tuhosi viikon työn hetkessä.

Kissojen ja niiden ihmisten välinen suhde on toisinaan hieman monimutkainen. Muistatko esimerkiksi kissan, jonka omistaja päätti kostaa sen yölliset herätykset sille perin ikävällä tavalla?

Eräs leluliikkeessä työskentelevä mies puolestaan sai tuta kissansa riehakkaan puolen todella huonolla hetkellä, kertoo Mirror. Miestä oli pyydetty rakentamaan asiakkaalle mangahahmo Doraemon, joka koostui 2 432 palasta. Hahmon oli määrä valmistua uudeksivuodeksi, joten työntekijä käytti sen rakenteluun tuntikausia viikon aikana. 

Lopputulos oli täydellinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kissa pisti ranttaliksi

Thaimaalaisen työntekijän kissa päätti kuitenkin ottaa osaa rakenteluun – tai oikeastaan sen purkamiseen – ja pisti hahmon päreiksi lattialle.

Työntekijä julkaisi Facebook-tilillään paljon puhuvat kuvat mangahahmon kohtalosta sen jälkeen, kun kissa oli päässyt siihen käsiksi. Kuvissa hahmo lojuu palasina lattialla syyllisen loikoillessa vieressä ilman huonon omantunnon häivääkään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miehen julkaisuun on reagoitu yli 63 000 kertaa ja sitä on jaettu ja kommentoitu kymmeniä tuhansia kertoja. Monen mielestä pahojaan tehnyt kissa on niin suloinen, ettei sille auta olla vihainen, vaikka omistaja itse kirjoittikin saatteeseen pahaenteisesti "minä tapan sinut". 

Eikä omistaja voinutkaan vihoitella kissalleen kauaa. Sopu on syntynyt, ainakin jos niin voi päätellä kuvasta, jonka mies myöhemmin julkaisi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja