Kissa ei päässyt hiekkalaatikolleen – ratkaisi asian käsittämättömän nerokkaasti: ”Kerrankin en ollut vihainen”

1:50
Miksi kissa kehrää?

Omatoiminen kissa ei jäänyt pähkäilemään, kun se ei päässytkään tarpeilleen sinne, minne piti. Lemmikki ratkaisi asian käsittämättömän nerokkaasti.

Kissat herättävät hilpeyttä monella eri tapaa. Hiljattain kerroimme niin kissasta, jonka yllättävä pärskähdys keräsi videolle miljoonia katselukertoja, sekä kissasta, joka omistajansa mukaan aivan selvästi puhui.

Redditissä hilpeyttä on herättänyt kissa, joka päätti toimia omalla tavallaan, kun se ei päässyt hiekkalaatikolle asioilleen.

 – Kissani ei päässyt hiekkalaatikolleen, koska vessan ovi oli unohtunut kiinni yöksi, joten se levitti kissanhiekkaa itse ja kakkasi sille, omistaja kuvaili Redditissä ja julkaisi tekstin ohessa kuvan kissansa tuotteliaasta toiminnasta.

Kissan tempusta uutisoi myös Bored Panda.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kerrankin en ollut vihainen"

Kissan toiminta herätti muissa ihailua.

 –  En olisi edes vihainen. Olisin vaikuttunut siitä, että sillä oli kykyä löytää kissanhiekkaa, jolle tehdä asiansa sen sijaan, että olisi tehnyt ne vain lattialle, kommentoi eräs Reddit-käyttäjä.

 – Kerrankin en ollut vihainen, hah. Se on yleensä röyhkeä ja tuhma, mutta tällä kertaa se ansaitsee ylistystä vastuullisuudestaan, itsekin kissansa toiminnasta vaikuttunut omistaja vastasi.

Bored Panda -sivustolle omistaja kertoikin yllättyneensä Tino-nimisen kissan odottamattomasta käytöksestä.

 – Rehellisesti sanottuna minulla ei ole aavistustakaan, miten tai miksi se päätti nähdä näin paljon vaivaa tässä asiassa. Olin aika yllättynyt, kun heräsin ja näin tilanteen lattialla, koska yleensä se on tuhma ja huoleton. Se on kakannut kengille aiemmin muina kertoina, kun olen unohtanut vessan oven kiinni. Joten en ole varma, miksi se tällä kertaa päätti käyttäytyä vastuullisesti.

Omistaja kuitenkin arvelee, että kissa saattoi haistaa kissanhiekan pussista ja toimia siksi niin kuin toimi.

Lähteet: Bored PandaReddit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja