Mainos

Mies käytti plusmallia loukkaavassa meemissä – naiselta jäätävä kuitti

Plusmalli tuhosi hänelle irvailleen miehen yhdellä twiitillä.

Hiljattain amerikkalaisteini julkaisi Twitterissä huvittaneen "Sinä vs. tyttö, jonka kanssa hän pettää"- meemin, johon erityisesti naiset osasivat samaistua. Mies nimeltä Leyton Mokgerepi päätti myös kokeilla siipiään meemien kanssa, mutta hänen tuotoksensa ei onnistunut aivan samalla menestyksellä.

Mokgerepi rakensi oman kuvaparinsa ajatuksella "Tytöt, joista minä tykkään vs. tytöt, jotka tykkäävät minusta". Kuvapariin hän oli valinnut hoikemman naisen "tytöt, joista minä tykkään" -puolelle.

Koska mies halusi meemillään antaa ymmärtää pitävänsä itse hoikista naisista, mutta saavansa ihastelua vain isommilta naisilta. "Tytöt, jotka tykkäävät minusta" -puolelle mies valitsikin kurvikkaamman naisen. Ei olisi kuitenkaan kannattanut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oikeanpuolimmainen nainen on nimittäin 24-vuotias Lesego Legobane -niminen plusmalli, valokuvaaja, bloggaaja ja kehomyönteisyyden puolestapuhuja Etelä-Afrikasta. Legobane näki Mokgerepin twiitin ja päätti kuitata meemin neljällä sanalla.

"En minä pidä sinusta", malli kuittasi liki miljoonaa tykkäystä keränneellä twiitillään. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Julkkikset, kuten Ariana Grande ja Nicki Minaj, tykkäsivät mallin twiitistä. Myös "tavalliseen" Twitter-kansaan twiitti upposi täysillä. Liki miljoonan tykkäyksen lisäksi sitä kommentoitiin runsaasti.

"Tämä saattaa olla vuoden 2017 paras kuittaus." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Haluaisin raportoida murhan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meemin toinen osapuoli, "tytöt, joista minä pidän" -puolelta löytyvä malli Joëlle Kayembe näki twiitin myös, eikä ollut imarreltu kuvansa käytöstä.

"Ihan kuin maailma olisi tarvinnut uuden esimerkin vastenmielisestä typeryksestä." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kummatkin ovat kauniita"

Myös Twitter-kansa seisoi vahvasti Legobanen takana ja tyrmäsi miehen meemin täysin.

"Kuva tytöistä, jotka oikeasti pitävät sinusta tämän päivityksen jälkeen." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä eroa? Kummatkin ovat kauniita." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuolla asenteella, tässä kuva tytöistä, jotka oikeasti pitävät hänestä." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mokgerepi yritti myöhemmin pelastaa tilannetta väittämällä yhtäkkiä Legobanea tyttöystävätavoitteekseen, mutta Twitter-kansa ei takinkääntöä sulattanut.

Lähteet: Someecards, Buzzfeed

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.