Mies heräsi koomasta juuri sopivasti – ehti nähdä lapsensa syntymän: "En tajunnut, että melkein kuolin"

Vakavasti sairastunut Theron Moodie vaivutettiin koomaan, ja tilanne näytti pahalta. Uskomatonta kyllä, mies kuitenkin heräsi koomasta juuri ennen lapsensa syntymää!

Aluksi Theron Moodie oletti sairastuneensa flunssaan. Kyse oli kuitenkin jostain pahemmasta, kertoo Abc Action News -sivusto.

Moodie oli käynyt leikkauksessa aiemmin, ja hän oli tietämättään sairastunut sepsikseen eli verenmyrkytykseen. Kun Moodien tila huononi, vaimo Jlee kyyditsi rakkaansa sairaalaan. Siellä tilanteen vakavuus selvisi. Moodien suolisto oli vahingoittunut ja vuotanut hänen kehoonsa.

Lääkärit eivät olleet toiveikkaita

Mies vaivutettiin koomaan, mutta tilanne näytti pahalta. Lääkärit eivät olleet toiveikkaita. Jlee oli viimeisillään raskaana, ja joutui nyt varautumaan sekä synnytykseen että miehensä mahdollisiin hautajaisiin.

Jlee anoi ja rukoili miestä selviämään.

– Tarvitsin hänet paikalle pojan syntymää varten. Tämä oli hänen ensimmäinen poikansa. Yritimme kovasti seitsemän vuoden ajan.

Erikoissänky pelasti?

Kun Moodien keuhkot alkoivat pettää, lääkärit päättivät kokeilla vielä erikoisvalmisteista sänkyä: mies asetettiin sänkyyn, jonka asentoa saattoi muuttaa niin, ettei keuhkoihin kohdistunut painetta.

Se tepsi. Moodie alkoi toipua. Uskomatonta kyllä, mies heräsi ennen lapsensa syntymää.

– Muistan vain, että herättyäni minun piti opetella todella nopeasti kävelemään uudelleen, jotta saatoin olla paikalla poikani syntyessä, Moodie muistaa nyt.

Jlee kiittää miehensä tervehtymisestä erikoissänkyä.

Sai nähdä lapsensa syntyvän

Jleen synnytys käynnistyi muutaman päivän kuluttua Moodien heräämiestä. Mies pääsi kuin pääsikin paikalle, ja sai nähdä lapsensa syntyvän.

Nyt miehellä on edessään vielä muutamia leikkauksia. Moodien odotetaan toipuvan täysin.

– En tajunnut, että melkein kuolin. Kun heräsin, luulin olleeni tajuton vain muutaman tunnin, Moodie sanoo.

– Yritän olla onnellinen joka päivä, sillä tiedän, että tänään on hyvä päivä. Olen elossa. Olen täällä poikaani varten, vaimoani varten, jokainen päivä on hyvä.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja