Anna syytti lentoyhtiötä tavaroidensa varastamisesta – sitten nolo totuus paljastui

Nainen syytti American Airlines lentoyhtiöltä 8000 dollarin arvoisen tavaramäärän varastamisesta. Kävi kuitenkin ilmi, että matkustaja sai syyttää vain itseään.

Kun Anna Knight avasi ruusukultaisen matkalaukkunsa Miamiin lennettyään, hän ei tunnistanut mitään laukun sisältämistä tavaroista, kertoo People.

Annan omat tuhansien dollarien arvoiset matkatavarat ja -muistot oli korvattu muun muassa valjailla ja jatkojohdoilla.

"Tämä on törkeää"

Uima-asuja suunnitteleva ja päivätyökseen kylpylän esimiehenä toimiva Anna purnasi tapausta 12 000 seuraajalleen Twitterissä. "En enää koskaan lennä American Airlinesilla", nainen totesi sittemmin poistetussa twiitissä. 

Videolla näytetään, miltä lentokoneen sisustus voi näyttää tulevaisuudessa. Artikkeli jatkuu videon alla.

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50

"Kaikki tavarani oli otettu matkalaukustani ja korvattu lentokentän tarvikkeilla ja minua pyydettiin vain täyttämään lomake. Tämä on törkeää! Jakakaa edelleen, älkääkä varatko heiltä lentoja", nainen kehotti tuhansia seuraajiaan.

Saman suuntaisia viestejä nainen kirjoitteli myös Facebook-sivuillaan. Anna julkaisi myös kuvia matkalaukun sisältämistä tavaroista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kiusallinen totuus paljastui: "Pyydän anteeksi"

Seuraavana päivänä Anna jatkoi twiittailuaan, ja kertoi olevansa kyynelissä juteltuaan poliisin kanssa tapahtuneesta. Lentoyhtiön edustajat puolestaan kertoivat tuolloin People-sivustolle tutkivansa tapausta. Yhtiöstä kuitenkin todettiin, etteivät matkalaukusta löytyneet tavarat kuuluneet heille. 

Pian mysteeri ratkesi. Lentoyhtiön löydettyä Annan oman matkalaukun selvisi kiusallinen totuus: mitään tavaroiden vaihtoa ei ollut tapahtunut, vaan nainen oli todellisuudessa ottanut kentältä laukun, joka ei edes ollut hänen.

"American Airlines löysi laukkuni. Kyseessä oli sekaannus, ja pyydän anteeksi hämmennystä. Kiitos kaikille ja American Airlinesille avusta laukun paikantamiseksi. Jet lag taisi ottaa veronsa. Olin tulossa hulluksi", Anna twiittasi.

Vaikka lentoyhtiö oli saanut osakseen runsaasti julkista sättimistä naisen taholta, American Airlines suhtautui naisen anteeksipyyntöön jalomielisesti.

"Sitä sattuu, ja olemme iloisia, että pystyimme auttamaan asian selvittämisessä", lentoyhtiöltä twiitattiin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue myös:

    Uusimmat