Mies, haluatko vipinää vällyjen väliin? Tässä on luonnon oma potenssilääke

Naiset ovat tunnetusti heikkona suklaaseen. Erityisesti puhdas raakasuklaa kohottaa tutkitusti mielialaa ja saa jopa rakkaushormonit hyrräämään.

Jos nainen on pahalla päällä, tarjoa hänelle suklaata. Tämä lause saa monen naisen entistä pahemmalle tuulelle, mutta väitteessä on perää. Suklaa, erityisesti raakasuklaa, tekee ihmisen elimistölle tunnetusti hyvää. Raakasuklaa sisältää valtavasti kehon tarvitsemia mineraaleja, antioksidantteja ja flavonoideja, joiden on huomattu muun muassa laskevan verenpainetta. Miksi suklaa sitten vetää puoleensa erityisesti naisia? Suklaa-asiantuntijan mukaan kyse on paitsi hormoneista myös aivojen välittäjäaineista.

– Suklaa aktivoi mielialaa kohottavaa dopamiinin tuotantoa sekä naisilla että miehillä, mutta tämän lisäksi kaakao saa naisilla aikaan vielä voimakkaampia hormonaalisia reaktioita, selventää CocoVin superruoka-asiantuntija Jaakko Halmetoja.

Raakasuklaa sisältää myös paljon magnesiumia, jonka tarve naisilla ennen kuukautisia voi kasvaa. Kauppojen makeishyllyjen maitosuklaalla voi tarjota vaimolle tai tyttöystävälle hetken helpotusta, mutta kovin terveellisiä ne eivät ole. Jos haluaa enemmän hyötyä kuin haittaa, kannattaa kaapin perukoilla säilyttää raakasuklaalevyä, jossa kaakaopapujen ravinteet ovat vielä tallella.

Seksuaalista jännitettä raakasuklaalla

Pahantuulisesti alkanut arki-ilta voi saada suklaan avulla myös yllättävän hekumallisen käänteen. Suklaa sisältää rakkausmolekyyli fenyylietyyliamiinia, jota myös aivomme erittävät esimerkiksi rakastellessamme. Maksimitehon aikaansaamiseksi kannattaa puolisolleen järjestää useista suklaisista yllätyksistä koostuva ilta. Hemmottelu kannattaa aloittaa suklaan nauttimisella nestemäisessä muodossa.

– Ensin vähän juomaa, jotta suklaata saadaan verenkiertoon nopeasti. Tähän sopii vaikka suklainen smoothie. Sen jälkeen konvehdit ja kaakaovoihieronta. Välittömän vaikutuksen huomaa heti, Halmetoja vinkkaa hymyillen.

Varma viettelytapa on valmistaa itse raakasuklaakonvehteja, joihin ripottelee mukaan seksuaalista jännitettä lisääviä yrttejä. Suklaamassaan voi sekoittaa esimerkiksi ravinteikkaasta juurikasvista tehtyä maca-jauhetta ja potenssipuuna tunnettua Muira puama -uutejauhetta. Nämä tunnetusti kohottavat libidoa ja toimivat luonnon omana viagrana.

– Olen todennut, että nämä yrtit yhdistettynä raakasuklaaseen ovat todellinen huijauskoodi. Jotkut ovat sanoneet, että näiden avulla seksuaalinen jännite voi kasvaa jopa hallitsemattoman suureksi, Halmetoja nauraa.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään perjantaina 8.3.

Lähde: Deski

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja