Mainos

Mies haluaa kolmen kimppaa – mutta miksi?

Miksi miehet haaveilevat ryhmäseksistä? Tarkoittaako se, että parisuhteessa on jotain pielessä?

Ei liene mikään salaisuus, että suuri osa miehistä haaveilee seksistä kahden naisen kanssa. Haaveilun ja todellisuuden välillä on kuitenkin vissi ero. On aivan eri asia paljastaa kumppanilleen haaveillevansa kolmen kimpasta kuin oikeasti yrittää toteuttaa fantasiansa tosielämässä. 

Jos mies kertoo ihan oikeasti haluavansa kokeilla kolmen kimppaa, saattaa kumppani pohtia, mitä halut kertovat parisuhteen todellisesta tilasta.

Women's Health -sivuston haastatteleman seksologin Carol Queenin mukaan kyse saattaa olla siitä, että kolmen kimppa saattaa yksinkertaisesti vaikuttaa suhteellisen mahdolliselta seikkailulta varatulle miehelle. Mies pääsee tuolloin luvan kanssa tuplaamaan sängyssä kaiken hauskan. Lisäksi hän pääsee nauttimaan kolmen kimpan lisäksi myös toisesta miehille tyypillisestä fantasiasta: naisten välisten seksin todistamisesta. 

Queenin mukaan halu kolmen kimppaan ei siis tarkoita sitä, että mies haluaa pettää. Yleensä kyseessä on vain tilanne, jossa seikkailunhaluinen mies toivoo kumppaninsakin olevan yhtä touhukkaalla päällä. Joissain tapauksissa mies ei yksinkertaisesti ole lainkaan kartalla siitä, mitä kumppani saattaisi haluta ja mitä ei, asiantuntija huomauttaa. Mies saattaakin ehdotuksellaan vain kokeilla kepillä jäätä.

Mieti, mihin itse olet valmis

Jos parisuhteenne on vankalla pohjalla, saattaa ehdotus todellakin olla vain tapa elää seksuaalisia fantasioita, sanoo kliininen seksologi Debra Laino. Laino kuitenkin toteaa, että jos olet jo jämäkästi todennut, ettei kolmen kimppa kiinnosta, mutta mies jatkaa kinuamista, huolen aihetta voi olla. Eritoten silloin, jos hänen jankkaamisensa saa olosi tuntumaan riittämättömältä.

MTV Lifestyle kysyi naisilta: Oletko koskaan haaveillut kolmen kimpasta?

"Ehkä sekunnin murto-osan on välähtänyt päässä, mutta kokisin tilanteen aika kiusalliseksi, en halua olla ainoana huomion keskipisteenä. "
– Nainen, 35, naimisissa

"Joskus olen miettinyt asiaa, mutten usko, että lähtisin siihen oikeasti."
– Nainen, 29, parisuhteessa

Lue lisää vastauksia täältä.

Miehen motiiveja kannattaa miettiä myös siinä tapauksessa, että hän on yllättävän tarkka fantasiassaan, esimerkiksi nimeämällä tarkasti petiin haluamansa toisen naisen.

Ennen kuin esität oman kantasi asiaan, mieti kuitenkin tarkkaan, mikä se on. Voisitko olla kiinnostunut kimppakivasta? Jos ajatus kiinnostaa edes fantasian tasolla, mieti, millainen se olisi. Kuka sänkyyn otettaisiin mukaan? Mitä haluaisit tehdä? Mitä et missään nimessä haluaisi tehdä? Pyydä sitten kumppaniasi pohtimaan samoja asioita.

– Etsikää kohtia, missä fantasianne yhtyvät, ja mikä tärkeämpää, missä kohti ne eroavat, Queen sanoo.

Jos fantasioissanne on liikaa eroavaisuuksia, kolmen kimppa ei ehkä ole teitä varten. Jos ajatus kiinnostaa hieman, voit kokeeksi katsoa kolmen kimppaa tai naisten välistä seksiä aikuisviihteen muodossa. 

Kannattaa myös muistaa, että kolmannen osapuolen ei tarvitse olla nainen. Sopisiko kumppanillesi, että se olisikin toinen mies?

***

2:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.