Mies, etkö nauti suuseksin antamisesta? 4 vinkkiä tilanteen helpottamiseksi

Etkö nauti suuseksin antamisesta kumppanillesi? Kokeile, olisiko seuraavista vinkeistä apua.

Naiset tarvitsevat hieman miehiä enemmän apua ja luovuutta saadakseen orgasmin. Tutkimusten mukaan vain 30 prosenttia naisista saa orgasmin pelkästään yhdynnän avulla, mikä tarkoittaa, että kumppanilta vaaditaan hyviä avuja esileikkeihin. Esileikkeihin, jotka usein sisältävät suuseksiä.

Vaikka suuseksi on tavallinen, terve osa monien miesten seksielämää, Men's Healthin viime vuonna toteuttama kysely paljasti kuitenkin, etteivät kaikki siitä nauti. Kyselyyn osallistuneista 1500 miehestä joka viides tunnusti, ettei pidä suuseksin antamisesta. Jos olet yksi heistä, kannattaa tutustua seuraaviin vinkkeihin.

1. Älä kiirehdi

Älä suuntaa välittömästi etelään päin. Suutele häntä huulille, hiero hänen rintojaan ja käytä sormiasi saadaksesi hänet syttymään.

– Mitä lähemmäs tuot hänet orgasmia ennen kuin suuseksi alkaa, sitä vähemmän aikaa sinun täytyy käyttää siellä alhaalla, perustelee seksologi ja Hot Sex: Over 200 Things You Can Try Tonight -kirjan kirjoittanut Emily Morse.

Hollantilaistutkimuksen mukaan seksuaalinen kiihottuminen "sulkee" inhon refleksisi. Vaikka naisen tai miehen intiimialueissa ei pitäisikään olla mitään kamalaa, pysyttely yläpäässä 10–15 minuutin ajan ennen oraaliseksiä saattaa kiihottaa sinua itseäsi niin paljon, ettei seikkailu alakertaan enää häiritse, tutkimus väittää.

2. Heittäydy märäksi

Menkää suihkuun. 

– Kun annat veden valua, maku laimenee ja se kiinnittää huomiosi muualle siitä, mitä olet tekemässä, vinkkaa seksologi Sonjia Kenya.

Tai nappaa yöpöydän laatikosta hyvänmakuinen liukuvoide.

– Niitä löytyy noin 48 miljoonaa erilaista, vitsailee Kenya.

3. Muokkaa tekniikkaasi

Jatkuva klitoriksen stimulointi on nopein tapa saada nainen hekuman huipulle, Kenya vinkkaa. Mutta jos maku on se asia, joka sinua vaivaa, sinun ei tarvitse käyttää kieltäsi niin paljon kuin luulet.

Kokeile sen sijaan puhallella lämmintä ilmaa hänen klitorikselleen saadaksesi hänet himokkaaksi, ehdottaa Sexpert.com-sivuston perustaja Ava Cadell. Voit myös heilautella kieltäsi kevyesti klitoriksen päällä täysipainoisen nuolemisen sijaan.

4. Harjoittele aakkoset

Käytä kieltäsi aakkosten kirjoittamiseen. Tämä voi olla aikaa tappava harrastus, mutta antaa sinulle myös mahdollisuuden huomioida, mitkä kirjaimet toimivat parhaiten, vinkkaa Kenya. VINKKI: Kirjaimiin H ja X kannattaa panostaa, englannin kielellä lausuttuna siis.

Jos et saa luettua tarkkaan naisesi elekieltä, yksinkertaisesti kysy häneltä, mikä häntä kiihottaa. Seuraavan kerran, kun olet käymässä alakerrassa, keskity niihin kirjaimiin, joista hän eniten pitää ja vauhditat hänen matkaansa orgasmiin.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat