Mainos

Mies ei halunnut avioeroa – alkoi uskomaton 20 vuoden huijaus

Yhdysvalloissa 63-vuotias mies on saanut syytteen identiteettivarkaudesta elettyään 20 vuotta kuolleen miehen papereilla. Tapauksesta uutisoivat muun muassa Fox News sekä CNN:n yhteistyökanava Bay News 9.

Pasco Countyssa asunut Richard Hoagland lakkasi olemasta Richard Hoagland vuonna 1992 kahden epäonnistuneen avioliiton jälkeen. Miehellä oli liitoistaan neljä lasta. Toisen vaimon mukaan Hoagland vain katosi yksi päivä.

– Linda (vaimo) kertoo, että Richard Hoaglandilla oli kolme yritystä, jotka liittyivät vakuutuksiin. Hänen mukaansa mies oli kavaltanut yli miljoona dollaria, Pasco Countyn sheriffi Chris Nocco kommentoi.

Hoagland oli päätynyt Palm Beachiin, jossa hän asui iäkkään miehen kanssa, jonka poika oli kuollut. Hoagland löysi pojan - Terry Symanksyn - kuolintodistuksen ja aloitti sen avulla uuden elämän. Symansky oli kuollut elokuussa 1991.

– Hän oli käyttänyt kuolintodistusta hakeakseen uutta syntymätodistusta Ohiosta, Ohio antoi hänelle syntymätodistuksen. Hän käytti tuota syntymätodistusta hakeakseen postitse ajokorttia Alabamasta, hän sitten saa Alabamasta ajokortin ja hakee sen avulla ajokortin Floridasta, Nocco listaa.

Uusi elämä, vaimo ja poika

Muutamaa vuotta myöhemmin Hoagland meni Symanskyna uudelleen naimisiin ja perusti kodin Zephyrhillsiin. Hän sai vaimonsa kanssa pojan.

Miehen naapurit tuntevat tämän vuokraisäntänään, sillä mies omistaa useita asuntoja oman kotinsa ympärillä. Ja naapurit tuntevat miehen Terrynä.

– Olemme olleet henkilökohtaisesti tekemisissä melko lailla ja Terry on yksi mukavimpia ihmisiä, jonka voi tavata, yksi vuokralaisista, Gregory Yates kertoo.

– Hän on todella mukava mies ja hyvä vuokraisäntä. En olisi ikinä arvannut tätä, en olisi voinut kuvitellakaan tällaistä, toinen vuokralainen, Dean Lockwood toteaa.

Veljenpoika löysi yllättäen "sedän" netistä

Hoaglandin henkilöllisyys paljastui, kun oikean Symanskyn veljenpoika oli tehnyt sukututkimusta netissä. Hän löysi tällöin tietoja ”sedästään” Googlesta.

Perhe otti tämän jälkeen yhteyttä poliisiin, joka puolestaan otti yhteyttä Pasco Countyn sheriffiin.

Poliisi oli ilmestynyt Hoaglandin kotiovelle viime keskiviikkona, jolloin totuus selvisi myös tämän vaimolle.

– Hänelle on valehdeltu 20 vuotta, joten nyt hän ei tiedä mitä hänen täytyy tehdä, eikä onko heidän avioliittonsa laillinen – tai mitä tapahtuu kaikille tonteille, jotka he omistavat tai heidän pankkitileilleen. Heidän poikansa sukunimi on Symansky, poliisia edustava Anthony Cardillo kommentoi.

Myös Hoaglandin vuokralaiset ovat huolissaan, mitä heidän asunnoilleen tulee tapahtumaan.

Sheriffintoimiston mukaan Hoaglandia odottavat mahdollisesti lisäsyytteet identiteettivarkaussyytteen lisäksi.

Hoagland on myöntänyt identiteettivarkauden. Hän on kertonut syyksi sen, ettei halunnut käydä jälleen läpi uutta avioeroa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.