Gypsy Rose Blanchardin ex-mies rikkoi hiljaisuuden: "Elän vain elämääni"

Äitinsä murhan juonineen Gypsy Rose Blanchardin ex-mies Ryan Anderson rikkoi hiljaisuuden kaksikon eron jälkeen.

Gypsy Rose Blanchardin, 32, ex-aviomies Ryan Anderson rikkoi somehiljaisuuden ja julkaisi 6. huhtikuuta Instagramissa ja TikTokissa videon. Hän kiitti seuraajiaan tuesta ja mukavista viesteistä, joita on saanut. 

– Se on ollut hienoa. Elän vain elämääni, kaverit. Tulette näkemään Lifetime-ohjelmassa, mitä todella tapahtui. Kuvasimme paljon, joten pysykää kuulolla, Anderson kertoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Entinen pariskunta on kuvannut elämäänsä Lifetime-sarjaan. 

Blanchard ilmoitti erostaan sosiaalisessa mediassa 28. maaliskuuta. Blanchard vapautui joulukuussa 2023 Missourissa sijaitsevasta Chillicothen vankilasta, jossa hän oli vangittuna yli kahdeksan vuotta juonittuaan silloisen poikaystävänsä Nicholas "Nick" Godejohnin kanssa äitinsä Dee Dee Blanchardin murhan.

Anderson ei maininnut videollaan mitään erityisiä tapahtumia, mutta hänen videonsa tulee sen jälkeen, kun Blanchardin läheinen ystävä ja tatuointitaiteilija Nadiya Vizier puhui Peoplelle äskettäin pariskunnan erosta ja esitti väitteitä Andersonin käyttäytymisestä avioliiton aikana. Vizier väitti, että Anderson olisi paukuttanut kylpyhuoneen ovea riidan aikana, kun Blanchard oli lukinnut itsensä sinne. Anderson olisi myös huutanut ex-vaimolleen päin kasvoja. 

– Gypsy sanoi, että hän pelkäsi, että mies löisi häntä. Hän ei lyönyt. Hänen ensimmäinen vaistonsa oli siis ryhdistäytyä ja olla varautunut. Mutta hän pääsi turvaan ja soitti myös asianajajalleen. Ryan on iso kaveri, ja hän (Gypsy) kertoi, että se oli todella pelottavaa, Vizier kertoi. 

Väitetyn välikohtauksen jälkeen Blanchard lähti Vizierin mukaan tontilta ja ajoi Cut Offiin, Louisianaan, isänsä Rodin ja äitipuolensa Kristyn kotiin.

Blanchard ja Anderson menivät naimisiin vuonna 2022 vankilaseremoniassa ilman vieraita.

Blanchardin serkku Bobby Pitre kertoi Peoplelle, että ex-parin suhde ei ollut aito, kun taas Vitzer väitti, että pariskunnan suhteen aikana Blanchardin miehestä oli tullut kontrolloivampi ja turvattomampi. 

People ei tavoittanut Andersonia, ja Blanchardin puolustusasianajaja Mike Stanfield ei vastannut.

Eron jälkeen Blanchard on viettänyt aikaa ex-kihlattunsa Ken Urkerin kanssa. Urkerin äidin Raina Williamsin mukaan he eivät ole kuitenkaan palanneet yhteen, vaan hänen poikansa on vain tukeva ystävä Blanchardille. 

Andersonin kertoi äskettäin Daily Mailin haastattelussa, ettei hänellä mene hyvin eron jälkeen. Lisäksi hän kertoi, että Blanchardin ja Urkerin yhteys tuli hänelle yllätyksenä. 

Gypsy Rose istui 85 prosenttia tuomiostaan ennen ehdonalaiseen pääsyä

Gypsy Rose pidätettiin vuonna 2015 silloisen nettipoikaystävänsä Godejohnin kanssa epäiltynä Dee Deen murhasta Missourin Springfieldissä. Tapaus järkytti monia, muun muassa sen takia, että perheen läheisetkin olivat siinä uskossa, että Gypsy Rose olisi ollut sekä fyysisesti että henkisesti vammainen ja hänellä olisi ollut useita eri sairauksia. Hänen muun muassa luultiin sairastavan parantumatonta syöpää. 

Myöhemmin selvisi, että Dee Dee oli pakottanut lapsensa teeskentelemään jo varhaisesta iästä asti vammaisuuttaan saadakseen osakseen myötätuntoa, työkyvyttömyyskorvauksia sekä lahjoituksia useilta hyväntekeväisyysjärjestöiltä. Dee Dee oli muun muassa valehdellut tyttärensä iän ja väittänyt tämän olleen teini-ikäinen, jonka kognitiiviset kyvyt olisivat jääneet 7-vuotiaan tasolle. 

Dee Dee valehteli myös tyttärelleen tämän terveydentilasta ja myös lääkitsi tätä vuosikausia turhaan. Lopulta Gypsy Rose suunnitteli äitinsä murhan yhdessä silloisen, netissä tapaamansa poikaystävänsä Godejohnin kanssa, joka suoritti Dee Deen raa'an puukotuksen. 

Gypsy Rose hyväksyi syytesopimuksen toisen asteen murhasta ja hänet tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankilaan vuonna 2016. Godejohn tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen ilman mahdollisuutta päästä ehdonalaiseen. 

Gypsy Rose pääsi ehdonalaiseen 28. joulukuuta hänen suoritettuaan 85 prosenttia tuomiostaan.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat