Mainos

Mies ei alistunut ryöstäjälle – nappasi paljonpuhuvan selfien

Tappele, karkaa – tai ota selfie? Kirjanpitäjästä on tullut eräänlainen internetin sankari sen jälkeen, kun hänen selfiensä lähti kiertämään verkossa.

Kirjanpitäjä Nathan Woodin selfie ei kuitenkaan ole aivan tavallinen poseeraus, sillä 27-vuotias Wood kertoo tyrmänneensä kuvassa taustalla makaavan miehen – sen jälkeen kun tämä yritti ryöstää hänet.

Suurin osa ihmisistä antaisi hyökkääjälle mitä he ikinä haluavat ja juoksisi karkuun, kun heitä osoitetaan veitsellä. Wood ei kuitenkaan hätkähtänyt puukolla osoittelusta, vaan sanoo tyrmänneensä ryöstöä yrittäneen miehen – ja ottaneensa selfien ennen kuin soitti poliisille.

Kapkaupungista kotoisin oleva Wood oli lähtenyt ystäviensä kanssa yökerhosta, kun kaksi miestä lähti seuraamaan heitä.

– Minä ja ystäväni kävelimme kaupungilla, kun huomasimme kahden epäilyttävän henkilön kävelevän meitä kohti. Livahdimme sivukujalle välttääksemme heidät, mutta huomasimme heidän seuraavan meitä edelleen, Wood kertoo.

Hyökkääjä piti veistä Woodin kaulalla

Wood ja hänen ystävänsä yrittivät turhaan karistaa heitä seuranneet miehet.

– Hölkkäsimme kauemmas heistä, mutta he ottivat meidät kiinni ja vaativat rahojamme. Pääsyyllinen yritti vakuuttaa, että minun kannattaa antaa rahani hänelle. Tehostaakseen vakuuttelujaan hän heilutti melko isoa veistä edessäni ja piti sitä kaulallani, Wood jatkaa.

Kirjanpitäjä sanoo treenanneensa paljon nyrkkeilyä ja puolustuslajeja, joten hän löi ryöstäjän tajuttomaksi yhdellä iskulla.

– Vakuutin hänet, ettei hänen kannata yrittää ryöstää minua. Tyrmäyksen jälkeen hänen ystävänsä juoksivat karkuun. Raahasin miehen kadulle, otin selfien, asettelin hänet hyvään toipumisasentoon ja soitin poliiseille.

Viranomaisten saavuttua Wood jätti heille puhelinnumeronsa ja käveli rauhassa kotiinsa.

– En osannut prosessoida tilannetta heti, mutta muutaman päivän päästä tajusin, että miten vakavasta tilanteesta olikaan kyse, ja miten huonosti siinä olisi voinut käydä, Wood sanoo.

– Jos en olisi tyrmännyt sitä miestä, olisin tällä hetkellä varmaankin yksi lisä Etelä-Afrikan rikostilastoissa tai yksi heistä, joka päätyi ruumispussiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.